Naudat söi samaa rehua kuin siat....Suomessa ainakin täytyy pitää visusti erillään sikojen ja nautojen rehut!?!?
Eilen arveltiin myrkyn siirtyneen pakokaasujen mukana, eli siellä on viljaa ja muuta mäskiä kuivattu johtamalla pakokaasuja niiden läpi, näin niistä on jäänyt jäämiä rehuun.Tälläinen kuivatussysteemi on muuten laiton Suomessa.
Irlannissa tämä dioksiinimyrkky-skandaali, joka on levinnyt myös nautapuolelle, ei ole kumminkaan johtanut siihen että naudanliha vedettäisiin pois markkinoilta.Ilmeisesti dioksiini ei ole yhtä vaarallista naudanlihan kanssa nautittuna ...
Lainaus käyttäjältä: emo-heikki - 09.12.08 - klo:19:03Irlannissa tämä dioksiinimyrkky-skandaali, joka on levinnyt myös nautapuolelle, ei ole kumminkaan johtanut siihen että naudanliha vedettäisiin pois markkinoilta.Ilmeisesti dioksiini ei ole yhtä vaarallista naudanlihan kanssa nautittuna ...Eikö korvamerkittyjä elukoita tai niitten lihoja pystytäkkään jäljitämään reaaliajassa? Luulisi olevan helppoa kun tietää mille tiloille on toimitettu dioksiinirehua ja seurataan sen jälkeen teurastettujen elukoitten lihan kulku maailmalla ja kun kaikkitieto pitäisi olla tietokoneilla niin sen pitäisi käydä nappiapainamalla hetkessä, vai laittaako Suomalainenkin mullinkasvattaja vai byrokraatin palkkapussin kasvattamisen takia korvamerkkejä?
Syy on ihmisen pohjaton ahneus , siellä rehutehtaat aivan yleisesti sekoittavat rehuihin ruokaöljyjä ja jopa glyserolia , tavaraa joka pitäisi hävittää polttamalla joskus näissä öljyjyissä on dioksiini jäämiä.
Lainaus käyttäjältä: armas - 09.12.08 - klo:20:20Syy on ihmisen pohjaton ahneus , siellä rehutehtaat aivan yleisesti sekoittavat rehuihin ruokaöljyjä ja jopa glyserolia , tavaraa joka pitäisi hävittää polttamalla joskus näissä öljyjyissä on dioksiini jäämiä.Saadaanko mitään etua jos ruokaöljyä sekoittaa rehunjoukkoon ja tulee samanlainen farssi kuin hullunlehmän taudista
Lainaus käyttäjältä: Jätkä - 09.12.08 - klo:19:59Lainaus käyttäjältä: emo-heikki - 09.12.08 - klo:19:03Irlannissa tämä dioksiinimyrkky-skandaali, joka on levinnyt myös nautapuolelle, ei ole kumminkaan johtanut siihen että naudanliha vedettäisiin pois markkinoilta.Ilmeisesti dioksiini ei ole yhtä vaarallista naudanlihan kanssa nautittuna ...Eikö korvamerkittyjä elukoita tai niitten lihoja pystytäkkään jäljitämään reaaliajassa? Luulisi olevan helppoa kun tietää mille tiloille on toimitettu dioksiinirehua ja seurataan sen jälkeen teurastettujen elukoitten lihan kulku maailmalla ja kun kaikkitieto pitäisi olla tietokoneilla niin sen pitäisi käydä nappiapainamalla hetkessä, vai laittaako Suomalainenkin mullinkasvattaja vai byrokraatin palkkapussin kasvattamisen takia korvamerkkejä?Korvamerkkien tarkoitus on nimenoamaan löytää viallisen raakaaineen eli lihan alkuperä . Eikun hakemaan