Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
  • Tavallinen aihe

Aihe MOT: Superbakteerit löysivät tiensä sikatiloille  (Luettu 9177 kertaa)

apilas

  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 23100
  • fendt parkissa
Miksi kaikki jotka ovat erimieltä kanssani ovat idiootteja?

Sepeteus

  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 37228
  Tätä on voinut odottaa, että koska sensuuri murtuu. MOT sen teki. Niitä bakteereita on ollu suomen sikatiloilla pitkään. Kuten nautatiloilla niitä resistenttejä ehec bakteereita.

Ruotsissa myrkyllistä 0157:H7-muunnosta on kymmenessä prosentissa maitotiloista, Hollannissa jopa joka neljännellä tilalla. Verosytotoksiinia muodostavista muunnoksista käytetään lyhennettä VTEC (verosytotoksiinia muodostavat E. kolibakteerit. Ryhmän uudet muunnokset, bakteerit O21 ja O103, ovat levinneet Ruotsissa yhtä laajalle kuin 0157:H7, ja joissakin naapurimaissa aiheuttaneet kuolemantapauksia

Köntys

  • Vieras

Jutun mukaan voisi olettaa, että tuon kaavan mukaan jo 176-prosenttia tanskalaisista lidlin myymistä kinkuista on saastuneita nyt vuonna 2014  :o

Lainaus
Sika-MRSA on levinnyt Tanskassa kulovalkean tavoin. Vuonna 2012 tanskalaisista sioista 44 prosenttia kantoi MRSA-bakteeria, vuotta myöhemmin luku oli jo 88 prosenttia.

Sepeteus

  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 37228

Jutun mukaan voisi olettaa, että tuon kaavan mukaan jo 176-prosenttia tanskalaisista lidlin myymistä kinkuista on saastuneita nyt vuonna 2014  :o

Lainaus
Sika-MRSA on levinnyt Tanskassa kulovalkean tavoin. Vuonna 2012 tanskalaisista sioista 44 prosenttia kantoi MRSA-bakteeria, vuotta myöhemmin luku oli jo 88 prosenttia.

  Ootko muuten käyny Lidllis, kun tiedät noin hyvin?

  Mä en ole Lidlis tanskalaasta kinkkua nähnyt.  ;D

Köntys

  • Vieras

Jutun mukaan voisi olettaa, että tuon kaavan mukaan jo 176-prosenttia tanskalaisista lidlin myymistä kinkuista on saastuneita nyt vuonna 2014  :o

Lainaus
Sika-MRSA on levinnyt Tanskassa kulovalkean tavoin. Vuonna 2012 tanskalaisista sioista 44 prosenttia kantoi MRSA-bakteeria, vuotta myöhemmin luku oli jo 88 prosenttia.

  Ootko muuten käyny Lidllis, kun tiedät noin hyvin?

  Mä en ole Lidlis tanskalaasta kinkkua nähnyt.  ;D

Sama se, ne on kumminkin siellä saastunu  ;D

mies

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Konkari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 1174

Paalaaja

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 3179
http://yle.fi/uutiset/mot_s-ryhma_viisveisaa_superbakteerista/7688833?ref=leiki-uu
 
Voi jäädä AAS-ryhmän kinkut pakstealtaaseen....     :-*
Slippin 'n sliding

Herpertti

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 13078
Täällä olis kysyntää luomukinkuille  8)
Hyvää yötä, sano mummo kun silmä puhkes

Viljelijä

  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 4372
 Mikä vuodenaika se olikaan, niin joulun lähestyminen, joo. Sikalan kuvat vielä näkemättä. Naurettavaa tuo kinkun kanssa tuuskaaminen. Ainut mitä olen kinkun kanssa tekemisissä, on siivut joita toisinaan syön. Kasvunedistäjänä käyttäneet antibiootteja, siksi näitä kestäviä bakteereja esiintyy.

82-90

  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 4962
  • vasikoita ottoo kualiin
sepeteus laettoo mummun kans käätetyt kortsut joka sormeen niin ei tartu ämmärässät. ja jos ei satu koton olemaan niin piankos se nuoriso niitä pisulahest hakkoo lissee.  ;D ;D

Veeti

  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 13633
...tanskalaisissa ja hollantilaisissa kinkuissa...

navettapiika

  • Vieras
...tanskalaisissa ja hollantilaisissa kinkuissa...
Nyt vain sormet kurkkuun ja yökkäämään.. Mitenkäs se joulu vietetään, kun kalkkunassa voi olla salmonella ja kinkussa sairaalabakteeri, nyt vain kasvista kehiin, mutta porkkanasta voi saada listerian. Apua kuolemme nälkään... :o

bdr-529

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 7460
...tanskalaisissa ja hollantilaisissa kinkuissa...
Nyt vain sormet kurkkuun ja yökkäämään.. Mitenkäs se joulu vietetään, kun kalkkunassa voi olla salmonella ja kinkussa sairaalabakteeri, nyt vain kasvista kehiin, mutta porkkanasta voi saada listerian. Apua kuolemme nälkään... :o

  Ja veteen voi hukkua. Elämä on hengenvaarallista.
Mielipiteeni on voinut muuttua, mutta ei se tosiasia, että olen oikeassa.

mymmy

  • Vieras

http://yle.fi/uutiset/mot_superbakteerit_loysivat_tiensa_sikatiloille/7688566


http://keskustelu.suomi24.fi/node/13119555 Se siitä 'Hyvä ja terveellinen kotimainen alkutuotanto' myytistä sitten:

--minä syön aina kotimaista kinkkua,olipa hinta mikä tahansa.

Tehotuotanto on kaikkein vaarallisinta.Siinä tuhoutuu aina paljon yhdellä kertaa. Pienet tilat pitkien välimatkojen päässä toisistaan on paras tae hyvälle lihalle. Tehotuotanto on vaarallista,sitä saa,mitä tilaa 8) 8) 8)

jeep

  • Vieras
http://www.hs.fi/tiede/a1413429755940

Onkohan tuo hygienian vaaliminen mennyt jo liiallisuuksiin, eläinpuolellakin?