Lainaus käyttäjältä: kantola - 29.11.14 - klo:22:35Kotiviinipohjaan mausteet sekaan ja sitten jotain "white labelia" säätämään tankkiseos kohdilleen. Eikä lämmitetä liian kuumaksi koskaan!En ymmärrä sanaakaan.
Kotiviinipohjaan mausteet sekaan ja sitten jotain "white labelia" säätämään tankkiseos kohdilleen. Eikä lämmitetä liian kuumaksi koskaan!
Glökiinkö terästystä, saattaa lastensuojeluviranomaisilla olla asiaan sanottavaa, kun meillä ei sitä juo kuin alaikäiset. Konjakkiin se ei oikein sovi..
Lainaus käyttäjältä: navettapiika - 29.11.14 - klo:22:26Glökiinkö terästystä, saattaa lastensuojeluviranomaisilla olla asiaan sanottavaa, kun meillä ei sitä juo kuin alaikäiset. Konjakkiin se ei oikein sovi.. Laitappa oikeesti siihen kuumaan glögi lasiin 1/3 konjakkia ja kanelitanko. Niin glögin maku paranee huomattavasti. Ainakin huonommat konjakit ja brandyt tulee juotua kätevästi pois. Hyvälle XO lle tuota ei passaa tehdä. Se luetaan jo synnksi.
Lainaus käyttäjältä: Jätkä - 30.11.14 - klo:08:31Lainaus käyttäjältä: navettapiika - 29.11.14 - klo:22:26Glökiinkö terästystä, saattaa lastensuojeluviranomaisilla olla asiaan sanottavaa, kun meillä ei sitä juo kuin alaikäiset. Konjakkiin se ei oikein sovi.. Laitappa oikeesti siihen kuumaan glögi lasiin 1/3 konjakkia ja kanelitanko. Niin glögin maku paranee huomattavasti. Ainakin huonommat konjakit ja brandyt tulee juotua kätevästi pois. Hyvälle XO lle tuota ei passaa tehdä. Se luetaan jo synnksi. Monopolilla tuota ehkä voisi kokeilla, mutta ei Meukovin kanssa. Glögin maku varmasti paranee, mutta kun en oikein siitä välitä niin miksi sotkea kunnon maku huonolla??
Glögin voi terästää lusikalla Glögi on vain "keski-ikäisten läskimahojen" tekosyy ryypätä viinaa Ihan kuin Tangomarkkinat mutta kotioloissa.Tosimies vetää 2-3 pullollista Vodkaa naamaan ihan tosta vaan