Agronet yrityksille
Tykkää meistä Facebookissa
Anna palautetta
Agronettiä kehittämässä
Tervetuloa,
Vieras
. Ole hyvä ja
kirjaudu
tai
rekisteröidy
.
Etusivu
Ohjeet
Haku
Kirjaudu
Rekisteröidy
Agronet
Keskusteluaiheet
Kasvintuotanto
Jäähdytys
Tulostusversio
Sivuja:
1
[
2
]
« edellinen
seuraava »
Tavallinen aihe
Aihe
Jäähdytys (Luettu 5872 kertaa)
Latz
Agronetin kehitysryhmä
Mestari
Jäsenryhmäluokka:
Viestejä: 2055
Profiili
Vs: Jäähdytys
Vastaus #15
09.09.14 - klo:21:20
50 minuuttia ja sitten siiloon. Kimppakuivureissa tunnit määrää kulut. Näköjään on kuivauslämpötilat nousseet osalla ja jäähdytysaika lyhentynyt. Itsellä kuivauslämpötila 70 astetta ja jäähdytys 50 minuuttia. Venla-kaura on kelvannut suurimokauraksi ja Wolmari-ohra Koskenkorvalle. Kaura menee "isoon" pyöreään pyttyyn ja ohra kanttisiiloihin.
Kirjattu
Make
Agronetin kehitysryhmä
Mestari
Jäsenryhmäluokka:
Viestejä: 8362
Profiili
Vs: Jäähdytys
Vastaus #16
09.09.14 - klo:21:41
Silloin elokuun alun superhelteillä ohra tuntui käteen lämpimältä vielä 2 tunnin jäähdytyksen jälkeenkin. Osansa teki kun vilja oli kuivaa eikä satsi kutistunut juuri ollenkaan kuivauksen aikana.
Kirjattu
Mystinen kesälaatumies
sorjone
Agronetin kehitysryhmä
Konkari
Jäsenryhmäluokka:
Viestejä: 1437
Karjala takaisin.
Profiili
Vs: Jäähdytys
Vastaus #17
09.09.14 - klo:22:13
Mä en ole 11 vuoteen heränny satsin vaihtoon, valikossa lukee täytä,kuivaa,tyhjennä ja niin se sit menee.
Kirjattu
FIXIT
Tulostusversio
Sivuja:
1
[
2
]
« edellinen
seuraava »
Katso myös nämä
Hyödynnä 10 000 euroa maatilasi kehittämiseen
Lue lisää Neuvo-palvelusta
ProAgrian verkkokauppa
Ilmainen toimitus!
Sähköinen kasvinsuojelututkinto
Suorita helposti tästä