Nyt kun on syksy, ja kaikenlaista satoa on puutarhat ja metsät pullollaan, niin kysympä tällästä.
Mistä tarvikkeista tulee parhaat kotiviinit, laittakaa vinkkiä ja hyviä ohjeita
Kiljun, oluen, sahdin ja ponanzan tekijät voi tehdä oman ketjun niille. Tai no, menkööt nekin täs samas
Aika sattuma kysymykseksi, just eilen löytyi varastoa siivotessa noin parikymmentä vuotta sitten pullotettua kotiviiniä laatikollinen. Ja saavissa oli vielä ehtaa ainetta pullottamatta. Makeaa oli, maistui persikalle tai vastaavalle. Ihme ja kumma kun oli täyttä ainetta vieläkin, toki oli ilmatiivisti yritetty sulkea ja näköjään onnistuttu. Kuten voi arvata, ei noita hirveästi oo juotu kun on unohtunutkin...
Omenoita tulee hirveästi, jos niistä kuten laulussakin sanotaan