Aika paljon kyttäämistä ja virittämistä toi termostaatilla katkaisu vaatii, Viljan laatu varmaan vaikuttaa asiaan. Olen eka erien jälkeen antanut termostaatin hoitaa pysäytyksen , ja useimmiten se menee kohdilleen, mutta ensimmäiset erät pitää viritellä. Mun mielestä termostaatilla katkaisu onnistuu silloin , jos se on säädetty hiukan ylikuivalle, esim 12,5. Mikäli yrittää päästä välille 13-14 alkaa olla termostaatti liian epätarkka. Ulkoilman lämpö ei termostaattiin sinänsä vaikuta, mutta kuivatuslämpö pitäis olla suht tarkkaan aina sama. itsellä on jostain syystä käynyt niin, että vuosien saatossa tuo katkaisulämpö on noussut. Katselin vanhoja muistiinpanoja joissa oli 38-39, mutta nykyisin ei alle 40 toimi, mikä lienee syynä. Tässä asiassa on sellainenkin ihmeellisyys, että Antin kuivureissa, joissa on syöttölaitteen säätö invertterillä ovat poistolämpötilat asteesta kahteen korkeampia, kuin ilman invertteriä olevassa samassa kuivurissa.