[
Noissa teurastamoissa on sellainen "jännä" homma, että muistaakseni alle 1000 nautaa/vuosi saa teurastaa kevyemmissä tiloissa ja sitten vaaditaan jo
täysverinen teurastustehdas..
Ilmeisesti suunnitelmissa on nyt sitten tuollainen järeämpi teurastamo, jos sen viereen kasataan jo biovoimalaakin

Tuhannen mullikan suolten varaan ei kannata kauheasti vielä kaasuttamoa rakentaa

Mutta tämä kaveri on oikeasti taitava. Se että onko teurastamoa oikeasti tulossa jää nähtäväksi.
Takavuosina kevyemmät vaatimukset oli vain siipikarjateurastamossa,nelijalkaisteurastamon vaatimukset oli koosta riippumatta samat.Tarkastaa piti ennen ja jälkeen+elimet,säilytystilojen tarve ja kiinteiden kulujen määrä oli suuri,toimintapäiviä tarkastajan ehtimisestä riippuen saattoi olla yllättävän vähän.Tuli näitä pioneeriyrittäjiä aikoinaan LTO:ssa jututettua,senpä vuoksi ei isompaa teurastamoa tullut yritettyä.
Jos oikeesti haluttais lähiruokaa lihasta,kotiteurastus pitäis mahdollistaa riistalainsäädännön alaisena.
[/quote]