Taas tarina ja outo sattumus
![;D](https://uusi.keskustelukanava.agronet.fi/agronet/Smileys/default/grin.gif)
Viime la- iltana olin itte lomalla ja lomittaja soitti, että tankki ei lähde käyntiin. Pohjalle lypsetty n100 litraa maitoa. Siinä sitten lomittaja oli katsonut sulakkeet sun muut ja soitti huoltomiehen paikalle. Mä käskin tyhjätä tankin sillä lypsyn aloituksesta tankin käyntiin saamiseen oli mennyt 2.5h ( mittarin mukaan 26astetta) Mutta lomittaja piti päänsä tosin huoltomiehen avustuksella. Lypsykoneessa maitoiset putket 3 tuntia keskeytyneen lypsyn välissä. Maito oli yli +6 astetta luultavasti noin 5 tuntia. Sunnuntaina soitin tuotantoneuvojalle , jotta vieläkö tyhjään tankin kahden lypsyn jälkeen. Hetken mietittyään antoi luvan maidon luovuttamiseen ja epäili että bakteerit n 30-40 tuhatta, "varmasti" ainakin alle 100 tuhatta. Maanantaina oli tietysti arvaukseni mukaan koepäiväkin ja bakteerit .... 3 tuhatta. Alhaisin arvo puoleentoista vuoteen. Oli lähes halolla huitaistun olotila
![Cool 8)](https://uusi.keskustelukanava.agronet.fi/agronet/Smileys/default/cool.gif)