Suomen valtion maksamia kansallisia tukia, on perusteltu Suomen muita maita huonommilla tuotanto-olosuhteilla ja kalliimmalla toimintaympäristöllä.
Tämä on totta, näinhän asiat on.
Mutta, tämä on hyvä sana, sillä voi aina kumota edellisen virkkeen, nämä samat henkilöt, jotka pitävät näistä huonommista tuotanto-olosuhteista niin paljon melua, ei sanallakaan mainitse sitä, että Suomalainen tuottaja saa lihasta noin 15 %:tia huonompaa hintaa ja viljastakin taitaa olla hinta jäljessä ainakin 20 %:tia, Eurooppalaiseen kollegaan nähden.
Miten tässä näin kävi, maa jossa on muita kalliimmat tuotanto-olosuhteet, tuottaa tuotteita muita halvemmalla ja valtio kompensoi tuotantoa kansallisesta varannosta, tosin Suomalaisen viljelijän tulotaso jää kyllä tääsä yhtälössä autamattomasti jälkeen muista EU viljelijöistä ....
Nämä halvemmat tuottajahinnat ei kumminkaan näy kuluttajan kukkarossa, kaupassa ei Suomalaiset elintarvikkeet ole enää halvempia, vaikka tuottajalta alihintaan lähtevätkin.