Kun noi Valion tuotteet maistuu kaikki samalle niin täytyy sanoa että Ahlmannin (Tampere) sinihomejuusto on jotain taivaallisen hyvää. Lisää näitä "pikku juustoloita" kaivataan, tilsitin tyyppistä kotimaista maukasta juustoa kun vielä löytäisi jostain niin vot!
Aika harva ei erota edamia, mustapekkaa ja auraa makutestissä
Mutta jos on ihminen joka ei erota, niin tietty saattaa hakea keskimääräistä vahvempia makuelämyksiä. Voin suositella sellaisia ranskalaisia peukalon pään kokoisia, todellä epäilyttävän ja vanhan näköisiä homejuustoja. Ainoa maistamani juusto joka polttelee vartin verran kurkussa
Pitää kokeilla ahlmannin juustoja, yleensä suomalaiset pienmeijerijuustot ovat hyviä jos ovat esim. kypsennettyjä munajuustoja tai muita suomalaistyyppisiä erikoisuuksia, mutta perinteisempien juustotyyppien kopiointi onnistuu huonommin.