Mikä pulju on raakalihan kanssa tyrinyt? Tuota heppanautalihasotkua en laske, koska ostajat ovat ihan varmasti epäilleet jotain olevan pikkuisen pielessä.
No ihan vastikään oli tämä jauhelihakohu. Todettiin, että paistijauheliha ei oo paistia, vaan jotain ihan muuta... saati sitten tämä hevosenlihakohu. Kuluttajan huijausta molemmat. Ulkomailta tuotu liha on kyllä vähintäänkin epäilyttävää.
Nyt ollaan perinteisestä pöperön teosta ja tarkasta hyödyntämisestä vieraannuttu ja pahasti....

Sehän pitäisi olla aivan selvää, että jauhelihaksi päätyvät leikkuujätteet ja muut roippeet. Paistijauhelihaan toivon mukaan ne paremmat palat, tavalliseen naudanjauhelihaan ne vähäarvoisimmat. Ja makkaraan sitten melkein kaikki muu pehmytkudos, joka maistuu hyvälle, ei haluta hyödyntää omana itsenään eikä ole hygienisesti epäilyttävää...
Se on sitten täysin eri asia, jos/kun kaupaussa jauhetaan ne nippa nappa syötväksi kelpaavaa jauhelihaksi tai liha on peräisin vallan muusta elikosta kuin väitetään tai lihaa on jatkettu esim. prosessoidulla soijalla.