Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
  • Tavallinen aihe

Aihe Tahmanäpit keittiössä ?  (Luettu 1070 kertaa)

pig24

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 12221
Tahmanäpit keittiössä ?
Juha Gröhn esittää, että kuluttaja tarvitsee kotikeittiössä onnistuakseen pidemmälle jalostettuja tuotteita.
yle.fi/uutiset/atrian_grohn_tarvitaan_entista_kiehtovampia_tuotteita/6376519
Ymmärrän teollisuuden halun nostaa katteita, mutta tuo taisi nyt lipsahtaa sivuraiteelle. Kaikki eivät ole "mitä tänään syötäisiin"-Pirkkakeittiötonttuja, jotka avaavat purkin kannen ja lämmittävät valmiin sapuskan.

Varmasti tuoreelle lihalle löytynee muitakin myyntipisteitä kuin Stokka Helsingissä.

Antidesantti

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 19299
  • Tämän foorumin lukeminen ei tee hyvää älykkyydelle
Vs: Tahmanäpit keittiössä ?
EsDiePien resetti: tanskankinkkua, natriumglutamaattia ja Litllin kalijaa...     ::)
"Lähes kaikki Kuntaliiton vuonna 2007 toteuttamaan kyselytutkimukseen osallistuvat kunnat olivat tukeneet jollain tavalla vesiosuuskuntien toimintaa."

pig24

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 12221
Vs: Tahmanäpit keittiössä ?
Lidlin kalja: Saksassa jonkin verran liikkuneena pidän Liiterin oluttarjontaa Suomessa vähintäänkin ihmeellisenä. Tuollaista kuraa ei juuri kaupitella sikäläisissä kaupoissa. Saksalainen itse ei tuohon koskisi. Piti googlettaa: Frankfurter brauhaus, Frankfurt. Yäk !