Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
  • Tavallinen aihe

Aihe Tiukka syisen kuusen edut,,  (Luettu 3439 kertaa)

  • Vieras
Tiukka syisen kuusen edut,,
.. sauna paneelia   voidaan tehdä kuusi kuitu puusta ja lepästä..haapaa on lauteet ja..kiulu on kuparia,, bastu stävan..och löv ruskan  glömme ri ganska lätt..
 mutta vastoja myydään kuivattuina aika hyvvään hintaan muun muassa Linde energin välittömässäläheisyydessä..

https://www.youtube.com/watch?v=dCW1zSDDx-Q


ASEA... juna kiskot vievät..KOne granes..


Volvo Cars -teknologiarahastomme on investoinut StoreDot, israelilaiseen yritykseen, joka kehittää äärimmäisen nopeaa latausakkuteknologiaa sähköautoille. He työskentelevät uraauurtavan tekniikan parissa, jonka se toivoo johtavan akkuihin, jotka voivat ladata 160 km puhdasta sähköaluetta vain viidessä minuutissa!

Koska tavoitteenamme on olla täyssähköautovalmistaja vuoteen 2030 mennessä, tämä investointi sopii täydellisesti yleiseen sähköistysstrategiaamme. Aiomme tehdä yhteistyötä StoreDotin kanssa akkuteknologian yhteisyrityksen kautta, jonka perustimme yhdessä Northvoltin kanssa viime vuonna, ja olemme innoissamme nähdessämme, mitä tämä yhteistyö voi tuoda tulevaisuutta varten!

.
.
..
Our Volvo Cars Tech Fund has made an investment in StoreDot, an Israeli company developing extreme-fast charging battery technology for electric cars. They are working on a pioneering technology that it hopes will result in batteries that can charge to 160km of pure electric range in just five minutes!​
samaa asiaa Lontooksi kulkiessane  The bubin kautta Lusaskenniin Blue futuren kautta, tai ajeltuanne valmistamiemme pikku tykkien ... kulettamassa... purtilossa  ..bo hjorten ..ila  Wernerin omassa rapakossa..kuudennen toista kustaan..valta kunnassa..picassokaan ei unoihtanut  ..palettejaan..laivojen kardaani akselit ovat nyt  työn alla,.. palamme juhannuksen maissa asetelmiin..nytten on sumoin aika...gott med Gott ler..lergöken ska nog flytta med snorj föken till närmare Nåden dal..Kappelskär..Naantali on hyvin rauhallinen ajo tie  matkailu vaunuilla kulkeville  turisti joukoille.. 8) 8) 8) 8)

Viimeksi muokattu: 19.04.22 - klo:10:49 kirjoittanut Aatami Särkisalami

Aatami Särkisalami

  • Vieras
Vs: Tiukka syisen kuusen edut,,
hienoja biokaasu onnikoita..linjuri auto lienee maantien ässä...klärppäpeli sopu peli..piikku veli hei auto straada  nej..äimägeinäsuovassa vaiko  heinä äimä suovass ja lakka kukkiijokesäkuulla....sillä näet käet nimittäinlimittäen..
DONNNERS dag i dag

  • Vieras
Vs: Tiukka syisen kuusen edut,,
Perjantaina Robin  soniskä Kristoffell  Oli   olummpialaisetkin..ja  oOOlympialaisten rimakauhusta toisinaan otamme oppia..aaamulla otamme taasen råsosen kera kuppia pressan sekoitusta--sekä mämmie mämmikourien iloksi ilkosellaas sauna rannassa..vastan tekkoon on vielätovi-..

Viimeksi muokattu: 24.04.22 - klo:09:32 kirjoittanut Aatami Särkisalami

Aatami Särkisalami

  • Vieras
Vs: Tiukka syisen kuusen edut,,
 8) tänään ei langaton  MAKITA  laula . ei yksikään sahoista mutt a  ryyvin väännin kylläkin...oranssin väriset hyskyt on ladattu  , ei nyt kuitenkaan lakka bentsiinillä vaam  akku on trimmerssäsekäraivurissa bensaa  kuin myöskin...254    metsäkoulum tappi koske huuto kaupasta aikoinaan ostettu  nurkkiin villakoiran simmeniä kerrämmäään..

black änd deckerin pyörittävä järisyttäväää hiova   ja  hååå  naava   ( Lav   skrikans bo medel.  kuukkeli... laav skriikka ja kottarainen  staarenn  toivo kottaraisen kaima  .)sekin on alku peräis loodaasaan kun taas...pistosaha on kuapin piällä.. ja vara teriä sekäketjuja on hankittu jo toissa vuotisen hanki kannon ajoilla..

että revitään taas ja takataan roos..blåå blåå himmeli ja haavet är  blå..bluu havaj..ovg begmästare skolan   vuoristo insinöörit taas laskettelee säl en fjällen illä  ja toivos YKÄ ikäänkuin harrastaa naisten nuorten futista  oksenta matta..oksennus plloja syö kettu harjun villit punaketut ja ..naalit ja sopulit kuuluu niin ikään luonto kappalaisiin
 kappalaisten ja nunnien mielestä...........