Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
  • Tavallinen aihe

Aihe ..Rehtorskan tuskaa  (Luettu 1055 kertaa)

Aatami Särkisalami

  • Vieras
..Rehtorskan tuskaa
Kuori ja suikaloi perunat ohuiksi tikuiksi. (äläkä vaan huuhtele tärkkelyksiä pois). Voitele uunivuoka. Silppua sipulit hienoksi. Lado perunaa, sipulia ja anjovisfileitä kerroksittain vuokaan. Pikkuripaus sekaan valkopippuria. (suolaa ei välttämättä tarvitse,koska anjoviksissa sitä on). Päälimmäiseksi perunaa. Huuhdo anjovispurkista kaikki maut vesitilkalla ja kaada sekaan. Kaada päälle 2 dl kermaa ja ripottele sitten pintaan vähän korppujauhoja ja vielä muutama voinokare.


UUNI  SORVI  [/size]


.
.
.
.Laita vuoka 200 asteiseen uuniin. Paista ilman kantta n. 30 min. Laske sitten lämpö 175 asteeseen ja peitä kannella tai foliolla, anna nyt hautua tunnin verran välillä kermatilkalla valellen. Poista sitten kansi ja laske lämpö 150 asteeseen. Anna muhia vielä 15-20 min. Sitten kiusaus onkin kermaisen pehmeää ja her*****sta nautittavaksi. Tarjoa hyvässä seurassa etikkapunajuurien ja maustekurkkujen kera.


KUUSAKOSKI

Viimeksi muokattu: 07.04.12 - klo:12:48 kirjoittanut Aatami Särkisalami

Aatami Särkisalami

  • Vieras
Vs: ..Rehtorskan tuskaa
kierrätys...kierteitys...
AHMAVAARAN halkomiskiila löytyi...

VÄRIPURKIT PUHKAISTAAN JA VIEDÄÄN   KIERRÄTYKSEEN

vikingstenalle
PAPERIN KIERRÄTYSTÄKIN ON JO 50 VUOTTA HARRASTETTU... puuseessä ainakin...


.
.
.
.
.http://www.youtube.com/watch?v=uU714IbZMWQ

Viimeksi muokattu: 07.04.12 - klo:13:19 kirjoittanut Aatami Särkisalami

Antidesantti

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 19344
  • Tämän foorumin lukeminen ei tee hyvää älykkyydelle
Vs: ..Rehtorskan tuskaa
Sille "Torskalle" olis varmasti helepompaa tuuva net tillilihat koululta kotia. Ja lämmittää mikrosa...     ::)
"Lähes kaikki Kuntaliiton vuonna 2007 toteuttamaan kyselytutkimukseen osallistuvat kunnat olivat tukeneet jollain tavalla vesiosuuskuntien toimintaa."