Niinkauan kun kermaa saa kaupasta,niin ei mitään hätää.Yleiskone vaan pyörimään.Ihan on tuoreessa muistissa vointeko,pari vuosikymmentä sitten.Kun oli ensin kymmenet vuojet jalostettu lehmiä lypsämään rasvaista maitoa ja sitten sai markariiniteollisuus uskoteltua ,että se onkin myrkkyä,niin lätkäistiin rasvavero maidolle. MInäkin kuorin kerman tila-tankista ja syötiin pari vuotta omatekoista voita.Kyllähän ne yritti kieltää,että maidosta ei saa rasvaa itse kuoria,mutta eihän me niin hulluja oltu,että olis laitettu rasva meijeriin,koska se olis alentanut maidon hintaa.
Se on aina ollut tämä maataloustuotanto niin lyhyt jänteistä,että sitä oikein ihmettelee,kuinka löytyy vielä ihmisiä
jotka laittaa itsensä likoon,kun helpompiakin hommia löytyy.Mutta kyllähän ruoasta tulee pula,se on ihan selvä.On sitä Auliksen tyyppiset kironneet niin raskaasti ruuantuottajia jo vuosikaudet,että se kostautuu,saattepa nähdä.