Mulla on noista entsyymeistä toisenlainen näkemys. Heikkolaatuinen raaka-aine (karkea) on paremmin sulavassa muodossa
Monella eri biologisella on rehua tehty ja kaikki on toimineet niin kuin pitääkin... Säilyvyys kiinni muista asioista kuin säilöntäaineesta. Pois en kylläkään jätä biologista säilöntäainetta. Paljon parempi laatu rehuissa kun ennen ilman säilöntäainetta.
Josilacin hinta pompsahti ihan älyttömästi kun tuli nämä uudemmat joseran aineet markkinoille. Enpä ole edes kysynyt mitä nämä uudet aineet maksaa, mutta varmaan liikaa
Mulla aineen valinta perustuu hinta/tn, tuotteen laaja alaisuuteen ja helppokäyttöisyyteen. Biologissa on melko iso ero keskenään sekoittuvuudessa. Yksi mukava asia myös on se että aineessa on mukana väriä. Näkee helpommin paljonko ainetta on jäljellä. Myyjät tykkää puhua bakteerien ja entsyymien määristä. Hyvin monessa aineessa on samoja bakteerikantoja. Oma valinta taitaa kallistua ensi kesälle taas vaaleanpunaiseen säilöntäaineeseen. Hyvät kokemukset onnistumesta, ei tarvi miettiä kun käy kaikelle säilöttävälle ja on edullisimmasta päästä.