Keväällä minulle tarjottiin mahdollisuutta lähteä Essexiin ja tapaukseen liittyy vielä humalatila ja väärin kuultua jutustelua tyyliin "Mites olis ex-sex?". "Joo, mikäpä siinä".
Ei siis ollu ex-sexiä, oli Essexin maaseutua, mistä olen nyt palautunut

Kaikkea mielenkiintoista tapahtuu, kun reissussa on. Tarjolla oli mm. nuorta lihaa. Siis onhan se varmaan terveellistä, kun miettii, että ei ole rasitteena ravinnon kautta tulleet ympäristömyrkyt tai taudit sillai, kuin vastaavassa vanhassa. Maku, väri ja koostumuskin ovat hyvin erilaiset kuin vanhassa lihassa. Vanha liha on sillai suonikkaampaa jä säikeisempää, mutta silti ei niin napakkaa kuin nuori, kiinteä liha, jossa jo suutuntuma on ihan erilainen.
Mutta sitten tullaankin eettiseen puoleen, tuollainen nuori liha on kuitenkin kasvatettu käytännössä koko elämänsä laitosolosuhteissa, jossa ei liikkumisen mahdollisuutta sillai ole. Vanha liha on saattanut jopa elää vapaana ja päässyt liikkumaan ja kokemaan ihan eri tavalla. Jotenkin tulee semmonen kehdonryöstäjän olo nuorempaa lihaa maistellessa

PS.Näin myös Big Benin. Läheltä.