No ei me kyllä ihan vain lihatalon ja kaupan mieliksi tätä hanketta lähdetty tekemään, vaan nimenomaan TUOTTAJAN hyödyksi.
Blondi voisi olla myös kannatta, yhtälailla ku mikä tahansa muukin, mutta kun blondistakaan ei makseta limousin a la carte hintaa...
Tupailloissa esitellään tosiaan teuraaksi menneiden eläinten luokittumiset. Lisäksi kuulemme, miten ensimmäiset lihaerät on otettu vastaan kuluttajien suunnalta
Nyt kaikki vaan pällistelemään Pirkkalan Cittarin lihatiskiä ja Kuopion Cittarissakin sitä on, en vaan tiedä vielä että kummassa, kun niitä on kuulemma kaksi. Lisää marketteja on jo so*****na, kunhan elukat saadaan teuraaksi asti
Johara: Jostaki kyllä löytyy kyselemiäsi taulukoita, laitan ku ennätän. Yksi pointti tässä on se, että limppari kasvaa tuohon teuraspainoonsa melko nopeasti. Kauanko herefordia ruokitaan tuolla vähemmällä väkirehumäärällä, että luokittuu ja mikä se todellinen luokka sitten on? Kun oon vaan kuullu, että se silti tuppaa jäämään tuonne jonnekkin o+ paikkeille ja rasvaakin löytyy 400kg ruhosta ?? Korjaa, jos olen väärässä. Ainakin luomutilat, joilla on se 40% (?) väkirehurajoitus, ovat saaneet eläimensä luokittumaan aivan helposti. Joillakin voi muuten olla sellainenkin tilanne, vuodesta riippuen, että väkirehuyksikön hinta on halvempi kuin säiliksen