Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
  • Tavallinen aihe

Aihe Karppaaminen on syvältä  (Luettu 12122 kertaa)

Sepedeus

  • Vieras
Vs: Karppaaminen on syvältä
Ihmiset  innostuvat herkästi kaikenlaisesta huuhaasta, nyt on innostuttu karppaamisesta, eli lopetetaan leivän syönti kokonaan.

Tämä on vähentnyt leivän kulutusta, monet leipomot ovat pulassa.

Myös viljanviljelijän  kukkarossa tämä karppaushuuhaa valitettavasti tuntuu, kun leivän syönti vähenee, viljan kulutus vähenee, ja viljan hinnat ovat nyt laskeneet.

Syökää ihmiset pullaa ja leipää hyvällä omalla tunnolla, ei ne ole terveydelle sen vaarallisempia kuin mikään muukaan ruoka, kaikki ruoka on hyvää ja terveellistä.
Sitä ei liho, jos kalorien saanti ja kulutus on tasapainossa, liikkukaa ja syökää terveellisiä viljatuotteita,  viljoissa on kuituja, paska liikkuu hyvin, kun syö kuitupitoista viljaa, karppaajat kärsivät ummetuksesta ja peräpukamista, kun eivät syö viljatuotteita.

Ihminen on syönyt viljatuotteita tuhansia vuosia, miten nyt muka vilja on yht äkkiä muuttunut vaaralliseksi, ei se ole mahdollista, kyse on valheellisesta propagandasta, ei viljatuotteet voi yhtä äkkiä muutamassa vuodessa muuttua vaarallisiksi tuhansien vuosien jälkeen.


Perunan ja viljan runsaampi käyttö yleistynyt vasta vuosisata sitten. Historian saatossa näillä seuduilla on syöty lähinnä lihaa, kalaa, naurista, marjoja ja kokovilja ruista. Eli karpattu on metsäsuomessa iät ajat.

Omalla kohalla voin sanoa että melkein kaikki "vaivat" lähti, kun muutin ruokavaliota. Uusia ei ole tullut tilalle.

 Kerro millai muutit?  Kiinnostaa kun mulla ei mitään vaivoja. Syön rautanauloja ja paskannan kettinkiä. ;D

Guarter

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Konkari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 1882
Vs: Karppaaminen on syvältä
Ihmiset  innostuvat herkästi kaikenlaisesta huuhaasta, nyt on innostuttu karppaamisesta, eli lopetetaan leivän syönti kokonaan.

Tämä on vähentnyt leivän kulutusta, monet leipomot ovat pulassa.

Myös viljanviljelijän  kukkarossa tämä karppaushuuhaa valitettavasti tuntuu, kun leivän syönti vähenee, viljan kulutus vähenee, ja viljan hinnat ovat nyt laskeneet.

Syökää ihmiset pullaa ja leipää hyvällä omalla tunnolla, ei ne ole terveydelle sen vaarallisempia kuin mikään muukaan ruoka, kaikki ruoka on hyvää ja terveellistä.
Sitä ei liho, jos kalorien saanti ja kulutus on tasapainossa, liikkukaa ja syökää terveellisiä viljatuotteita,  viljoissa on kuituja, paska liikkuu hyvin, kun syö kuitupitoista viljaa, karppaajat kärsivät ummetuksesta ja peräpukamista, kun eivät syö viljatuotteita.

Ihminen on syönyt viljatuotteita tuhansia vuosia, miten nyt muka vilja on yht äkkiä muuttunut vaaralliseksi, ei se ole mahdollista, kyse on valheellisesta propagandasta, ei viljatuotteet voi yhtä äkkiä muutamassa vuodessa muuttua vaarallisiksi tuhansien vuosien jälkeen.


Täysin erimieltä! Vaikka laadukasta leipäainesta käytänkin kohtuudella ja pidän leivästä pullaan ja toisinpäin. Hiilihydraateilla tulipa ne mistä hyvänsä on rajallinen hyötykapasiteetti insuliinituotannon takia, ihan loogista. Toiset kestävät insuliinia paremmin kuin toiset ja se taso on vain kokeiltava. Ikänsä sokerihumalassa ollut ihminen ei sitä osaa erottaa ennenkuin on ollut rajoitetuilla hiilareilla jonkin aikaa, ehkä pari viikkoa tai kuukauden.

Se on tietenkin valitettavaa viljantuottajien ja perunantuottajien kannalta, mutta aina voi laittaa vaikka lehmiä ja alkaa nauttia kunnon tukiaisia :D

Leipäteollisuus itse on pilannut leivän kaikkine lisäaineineen, se vielä kaiken muun lisäksi >:(

Olen jo monesti kirjoittanut, elintarviketeollisuutta on purettava, jalostusta vähennettävä ja siitä saatava hyöty tuottajalle ja kuluttajalle, paras kansanterveysteko.

Jos kaksi vuotta toitotetaan televisiossa E-koodit etu-ja takaperin ja kerrotaan niiden haitat ja mahdolliset haitat, ei kukaan halua enää ruokaa, joka ei ole aitoa. Näin kuluttaja vaatii ;) tällä kertaa vielä omaksi hyödykseen.

Sepedeus

  • Vieras
Vs: Karppaaminen on syvältä
Ihmiset  innostuvat herkästi kaikenlaisesta huuhaasta, nyt on innostuttu karppaamisesta, eli lopetetaan leivän syönti kokonaan.

Tämä on vähentnyt leivän kulutusta, monet leipomot ovat pulassa.

Myös viljanviljelijän  kukkarossa tämä karppaushuuhaa valitettavasti tuntuu, kun leivän syönti vähenee, viljan kulutus vähenee, ja viljan hinnat ovat nyt laskeneet.

Syökää ihmiset pullaa ja leipää hyvällä omalla tunnolla, ei ne ole terveydelle sen vaarallisempia kuin mikään muukaan ruoka, kaikki ruoka on hyvää ja terveellistä.
Sitä ei liho, jos kalorien saanti ja kulutus on tasapainossa, liikkukaa ja syökää terveellisiä viljatuotteita,  viljoissa on kuituja, paska liikkuu hyvin, kun syö kuitupitoista viljaa, karppaajat kärsivät ummetuksesta ja peräpukamista, kun eivät syö viljatuotteita.

Ihminen on syönyt viljatuotteita tuhansia vuosia, miten nyt muka vilja on yht äkkiä muuttunut vaaralliseksi, ei se ole mahdollista, kyse on valheellisesta propagandasta, ei viljatuotteet voi yhtä äkkiä muutamassa vuodessa muuttua vaarallisiksi tuhansien vuosien jälkeen.


Täysin erimieltä! Vaikka laadukasta leipäainesta käytänkin kohtuudella ja pidän leivästä pullaan ja toisinpäin. Hiilihydraateilla tulipa ne mistä hyvänsä on rajallinen hyötykapasiteetti insuliinituotannon takia, ihan loogista. Toiset kestävät insuliinia paremmin kuin toiset ja se taso on vain kokeiltava. Ikänsä sokerihumalassa ollut ihminen ei sitä osaa erottaa ennenkuin on ollut rajoitetuilla hiilareilla jonkin aikaa, ehkä pari viikkoa tai kuukauden.

Se on tietenkin valitettavaa viljantuottajien ja perunantuottajien kannalta, mutta aina voi laittaa vaikka lehmiä ja alkaa nauttia kunnon tukiaisia :D

Leipäteollisuus itse on pilannut leivän kaikkine lisäaineineen, se vielä kaiken muun lisäksi >:(

Olen jo monesti kirjoittanut, elintarviketeollisuutta on purettava, jalostusta vähennettävä ja siitä saatava hyöty tuottajalle ja kuluttajalle, paras kansanterveysteko.

Jos kaksi vuotta toitotetaan televisiossa E-koodit etu-ja takaperin ja kerrotaan niiden haitat ja mahdolliset haitat, ei kukaan halua enää ruokaa, joka ei ole aitoa. Näin kuluttaja vaatii ;) tällä kertaa vielä omaksi hyödykseen.

   Kuuntelin erään saksalaisen a-noomin luentoa joskus 2000 luvun alussa. Euroopan unioni luotiin aluksi teräs ja hiili yhteistyöksi. Turvaamaan rauhaa. Sitten se muuttui siten ,että pyrittiin elintarvikkeiden raaka-aineiden hinta pudottamaan niin alas että pörssiyhtiöt kiinnostuvat elintarviketeollisuudesta.Esimerkki otettiin USA:ta. Tulokset ovat nyt näkyvissä monina ruoka skandaaleina

Courtney1

  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 7726
  • I'm not bad, I'm just drawn that way.
Vs: Karppaaminen on syvältä
Mä kannatas sellasta mallia, että syödään vuodenaikojen mukaan. Esim.kesällä marjoja ja talvella hedelmiä  :D
Curtni1 on typerä, suorastaan vastenmielinen idiootti, kun ei erota työtätehnyttä työtävieroksuvasta.

ma-ripa-lo

  • Vieras
Vs: Karppaaminen on syvältä
Ihmiset  innostuvat herkästi kaikenlaisesta huuhaasta, nyt on innostuttu karppaamisesta, eli lopetetaan leivän syönti kokonaan.

Tämä on vähentnyt leivän kulutusta, monet leipomot ovat pulassa.

Myös viljanviljelijän  kukkarossa tämä karppaushuuhaa valitettavasti tuntuu, kun leivän syönti vähenee, viljan kulutus vähenee, ja viljan hinnat ovat nyt laskeneet.

Syökää ihmiset pullaa ja leipää hyvällä omalla tunnolla, ei ne ole terveydelle sen vaarallisempia kuin mikään muukaan ruoka, kaikki ruoka on hyvää ja terveellistä.
Sitä ei liho, jos kalorien saanti ja kulutus on tasapainossa, liikkukaa ja syökää terveellisiä viljatuotteita,  viljoissa on kuituja, paska liikkuu hyvin, kun syö kuitupitoista viljaa, karppaajat kärsivät ummetuksesta ja peräpukamista, kun eivät syö viljatuotteita.

Ihminen on syönyt viljatuotteita tuhansia vuosia, miten nyt muka vilja on yht äkkiä muuttunut vaaralliseksi, ei se ole mahdollista, kyse on valheellisesta propagandasta, ei viljatuotteet voi yhtä äkkiä muutamassa vuodessa muuttua vaarallisiksi tuhansien vuosien jälkeen.
      Älä saarnaa !

Aulis Anttila

  • Vieras
Syöminen...
Mä kannatas sellasta mallia, että syödään vuodenaikojen mukaan. Esim.kesällä marjoja ja talvella hedelmiä  :D

Joo... ja yöllä salaa   ::) :P  ;D ;D ;D

JoHaRa

  • Vieras
Vs: Karppaaminen on syvältä
Minä olin muuten ajoissa tässä karppausasiassa. Elin yhden kesän grillitassuilla, salatilla ja raejuustolla. En ainakaan muista lihonneeni. En kyllä muista juuri mitään muutakaan ko. kesästä  ??? Asiasta on aikaa sellaiset 15 vuotta.

rene

  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 5964
Vs: Karppaaminen on syvältä
 :) Hiilihydraattien vähentämistä kannattaa kyllä kunkin kokeilla. Itse olen palannut hiukan takaisinpäin mutta karkkeja  ja hampurilaisia en enää syö, vaaleaa pullaa en myöskään juuri lainkaan. :) :)

 Pekonia, kyljyksiä, kalaa, munia, salaattia, kurkkua, tomaattia, turkkilaista jogurttia ja ruisrepäisty kunnon voin ja juustokerroksen kanssa pitää nälän kurissa pitkään :D :D :D

Lohisoppa

  • Vieras
Vs: Karppaaminen on syvältä
Aitoa ruisleipää on tosiaan vaikeaa löytää kaupasta, kyllä ruisleivän nimellä olevia leipiä on kymmenittäin, mutta niissä on tosiaan ruismallasta ja vehnäjauhoja ja ties mitä, sitä on kai itse opeteltava leipomaan aitoa kotiruisleipää.

Eivätkö  maatilojen emännätkään enää leivo ruisleipää, miten on ? Onko Courtney leiväntuoksuinen emäntä, kädet  ruistaikinassa?

nänninnyplääjä

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 2954
Vs: Karppaaminen on syvältä
Aitoa ruisleipää on tosiaan vaikeaa löytää kaupasta, kyllä ruisleivän nimellä olevia leipiä on kymmenittäin, mutta niissä on tosiaan ruismallasta ja vehnäjauhoja ja ties mitä, sitä on kai itse opeteltava leipomaan aitoa kotiruisleipää.

Eivätkö  maatilojen emännätkään enää leivo ruisleipää, miten on ? Onko Courtney leiväntuoksuinen emäntä, kädet  ruistaikinassa?

courtney on jonnumiehen tuoksuinen emäntä, kädet vaihteistoöljyssä.. ;D
Schnaps im Kopf, du holde Braut
Steck Bratwurst in dein Sauerkraut

Courtney1

  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 7726
  • I'm not bad, I'm just drawn that way.
Vs: Karppaaminen on syvältä
Aitoa ruisleipää on tosiaan vaikeaa löytää kaupasta, kyllä ruisleivän nimellä olevia leipiä on kymmenittäin, mutta niissä on tosiaan ruismallasta ja vehnäjauhoja ja ties mitä, sitä on kai itse opeteltava leipomaan aitoa kotiruisleipää.

Eivätkö  maatilojen emännätkään enää leivo ruisleipää, miten on ? Onko Courtney leiväntuoksuinen emäntä, kädet  ruistaikinassa?

courtney on jonnumiehen tuoksuinen emäntä, kädet vaihteistoöljyssä.. ;D
Siellähän ne kädet taikinassa puhdistuu  ;D

Mut ihan jos totta puhutaan, niin leipä on hyvää, varsinkin itse tehty ja ainoita kotihengettären ominaisuuksia, mitä musta löytää on, että leivon itse leivät.Leivinuunissa tottakai, 8kpl kerralla. Tosin kesähelteillä iskee laiskuus  :-*
Curtni1 on typerä, suorastaan vastenmielinen idiootti, kun ei erota työtätehnyttä työtävieroksuvasta.

Petri

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 5346
Vs: Karppaaminen on syvältä
Karppaamisen ymmärrän, jos sen tulkitsee kuten aikanaan jossain "Valkoinen vaara" -pamfletin, eli ne vältettävät asiat ruokavaliossa ovat suola, sokeri ja valkoiset jauhot. Kokojyväviljaa en osaa pitää kovin vaarallisena (vai mikä tekee kokojyvävehnästä ruista vaarallisempaa?), kasviksethan ovat erittäinkin hiilihydraattipitoisia?

Petri

Terminator

  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 7310
  • Demokratian ja ihmisoikeuksien puolesta! YTK:FI
Vs: Karppaaminen on syvältä
Karppaamisen ymmärrän, jos sen tulkitsee kuten aikanaan jossain "Valkoinen vaara" -pamfletin, eli ne vältettävät asiat ruokavaliossa ovat suola, sokeri ja valkoiset jauhot. Kokojyväviljaa en osaa pitää kovin vaarallisena (vai mikä tekee kokojyvävehnästä ruista vaarallisempaa?), kasviksethan ovat erittäinkin hiilihydraattipitoisia?

Petri

Karpaamista on monta muotoa. Yksi on että vältetään hiilihydraatteja kuin ruttoa ja syödään pelkastaan lihaa, kananmunia ja rasvaisia maitotuotteita.

Toinen ns. on terve karpaaminen. Vältetään perunaa, maissia, vehnää ja nopeita hiilihydraatteja. Kasviksia, vihanneksia ja hedelmiä saa syödä niissä on luonnon omaa sokeria ja hidasta hiilihydraatia.

Kolmas malli on se että lasketaan päivän hiilihydraati tarve ja sitä ei saa ylittää.

Kaikkien idea on siinä että elimistö alkaa polttaa rasvaa, mikä vie energiaa ja joka taas johtaa laihtumiseen. Tuota ensimmäistä en suosittele, siinä elimistö ajetaan ketoosiin ja sillä voi olla LIEVIÄ sivuvaikutuksia.
"Jos kannatat ihmisen oikeuteen valita vapaasti ja haluat kasvattaa yhteistä hyvinvointiamme, niin klikkaa www.ytk.fi"

"*****ilu on luonnon lahja ja sitä pitää käyttää  hyväksi!"

"Kun ay-politrukilta argumentit loppuu, alkaa kepu roistoksi huutelu."

Hakamaa

  • Vieras
Vs: Karppaaminen on syvältä
http://www.plus10.fi/Diabetes_Suomessa

Sairausvakuutuksen perustietoja ja terveystarkastustietoja käyttämällä voidaan arvioida, että vuonna 1969 Suomessa tyypin 2 diabetesta sairasti noin 50 000 kansalaista. Sairastuneiden määrä on tämän jälkeen tasaisesti noussut ja lähes kymmenkertaistunut runsaan 40 vuoden jaksolla.

Pekka Puska aloitti tuolloin kansan 'tervehdyttämisen' Pohjois-Karjala projektillaan. Ja miten on käynyt, kansa on sairaampaa kuin koskaan. Huolestuttavan isomahaista on väki kesätoreilla.

Viimeksi muokattu: 13.07.11 - klo:07:45 kirjoittanut Hakamaa

apilas

  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 23100
  • fendt parkissa
Vs: Karppaaminen on syvältä


juu lohari ja petri saavat maailman tuskassaan miettiä mitkä ovat diabeteksen ja ylipainon kustannukset ja miettiä uudestaan järjettömiä väitteitä jauhojen syönnin egologiasta ??? eihän köydällä alkuasukkaalle ole edes varaa suomalaiseen viljaa niin miksi sitä viljeltäisiin afrikkaan ym siellä riittää viljelysmaata ruokkimaan maailman köyhät siis jossakin muualla on syy afrikan nälänhätään kuin karppaamisesa 8)
Miksi kaikki jotka ovat erimieltä kanssani ovat idiootteja?