Jaappanilainen tutkija kehittäny menetelmän jossa ei tarvii vaivata ahneita viljan- ja lihantuottajia.http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/japanilaiset-tutkijat-kehittivat-syomakelpoisia-pihveja-ulosteesta/art-1288397171230.htmlHyvää ruokahalua.
No tuossa on vain korvattu esim. soijakasvi bakteerilla. Bakteerien vastaisku:http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/lihansyojabakteeri-tarttui-kotiakvaarioista---uhkaa-syoda-hannelen-13-kaden/art-1288397128878.html
Koemaistajat olivat varmasti suomalaisia maatalous vastaisia ay-henkilöitä paskapihvi on yli kymmenen kertaa kalliimpi kuin naudan liha,demarit tahtovat ruokansa millä hinnalla hyvänsä pää asia on ettei tuottajalle jää tän jälkeen paskaakaan
Lainaus käyttäjältä: apilas - 22.06.11 - klo:12:41Koemaistajat olivat varmasti suomalaisia maatalous vastaisia ay-henkilöitä paskapihvi on yli kymmenen kertaa kalliimpi kuin naudan liha,demarit tahtovat ruokansa millä hinnalla hyvänsä pää asia on ettei tuottajalle jää tän jälkeen paskaakaan saavathan remurit siinä lähes suljetun kierron raaka aineille
Aikanaan Kiuruvedellä tekivät juomavettä lehmän paskasta, mutta nyt jostakin kumman syystä ao. firman nettisivut eivät toimi.http://www.geniva.fiSiispä ei saata tämäkään kokeilu kestää pitkälle.
Lainaus käyttäjältä: Suuri Ajattelija - 22.06.11 - klo:13:36Aikanaan Kiuruvedellä tekivät juomavettä lehmän paskasta, mutta nyt jostakin kumman syystä ao. firman nettisivut eivät toimi.http://www.geniva.fiSiispä ei saata tämäkään kokeilu kestää pitkälle.Tekivätkö oikeasti.. puhetta kyllä oli. Tuota tekniikaa käytetään Saudi-Arabiassa yms. rahamaissa.