Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
  • Tavallinen aihe

Aihe Sikalakonkursseja tulossa  (Luettu 10140 kertaa)

Husokki

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 2537
  • Mikä sielä pistää vastaan, köyhyyskö?
Vs: Sikalakonkursseja tulossa

Mitä se muka vaatii? Ulkoaitauksessa jokunen töpseli paskaruohon keskellä? Tuet juoksee nopeempaa kun kello. Ei tarvi ressata.

Tilille vai karkuun ???
Käteinen ratkasee

iskra

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 11786
Vs: Sikalakonkursseja tulossa
  Onko kukaan huomannut mitään maku-tai muuta eroa tavallisen ja luomusian lihan välillä...

SKN

  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 52083
  • Keulamerkki-Erkki ja tähdet
Vs: Sikalakonkursseja tulossa

Mitä se muka vaatii? Ulkoaitauksessa jokunen töpseli paskaruohon keskellä? Tuet juoksee nopeempaa kun kello. Ei tarvi ressata.

Tilille vai karkuun ???
Tilille.
Kotimaisia metsän antimia jo vuodesta nolla.. http://psyvault.net/viewtopic.php?f=8&t=430

https://vimeo.com/31482159

SKN

  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 52083
  • Keulamerkki-Erkki ja tähdet
Vs: Sikalakonkursseja tulossa
 Onko kukaan huomannut mitään maku-tai muuta eroa tavallisen ja luomusian lihan välillä...
Nykyisen vakaumukseni perusteella sekä nyttemmin luomua syöneenä, on todella suuri ero. Ulkona aidatun luomusian liha ei paistinpannulla tee sitä perinteistä paskanhajua, kuten tekee elämänsä sisällä viettäneen sian liha. Tarttuuko se paskan haju sihen lihaan vai mistä johtuu? Myös maku ja lihan mureus on ihan eri luokkaa kun tehotuotetussa.
Kotimaisia metsän antimia jo vuodesta nolla.. http://psyvault.net/viewtopic.php?f=8&t=430

https://vimeo.com/31482159

Kohta-Sippoolan Kaappoo

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Aktiivi
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 623
Vs: Sikalakonkursseja tulossa

Mitä se muka vaatii? Ulkoaitauksessa jokunen töpseli paskaruohon keskellä? Tuet juoksee nopeempaa kun kello. Ei tarvi ressata.

Tilille vai karkuun ???
Tilille.

Miksi et sitten itse rakenna luomusikalaa?
"Tämä sääntö pätee aina: kaikissa mielipideasioissa vastustajamme ovat järjettömiä." -Mark Twain-

SKN

  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 52083
  • Keulamerkki-Erkki ja tähdet
Vs: Sikalakonkursseja tulossa

Mitä se muka vaatii? Ulkoaitauksessa jokunen töpseli paskaruohon keskellä? Tuet juoksee nopeempaa kun kello. Ei tarvi ressata.

Tilille vai karkuun ???
Tilille.

Miksi et sitten itse rakenna luomusikalaa?
Ei kai sitä ny kaikkee yhellä rysäyksellä viitti luomuun laittaa?
Kotimaisia metsän antimia jo vuodesta nolla.. http://psyvault.net/viewtopic.php?f=8&t=430

https://vimeo.com/31482159

sorkkis

  • Vieras
Vs: Sikalakonkursseja tulossa
 Onko kukaan huomannut mitään maku-tai muuta eroa tavallisen ja luomusian lihan välillä...
Nykyisen vakaumukseni perusteella sekä nyttemmin luomua syöneenä, on todella suuri ero. Ulkona aidatun luomusian liha ei paistinpannulla tee sitä perinteistä paskanhajua, kuten tekee elämänsä sisällä viettäneen sian liha. Tarttuuko se paskan haju sihen lihaan vai mistä johtuu? Myös maku ja lihan mureus on ihan eri luokkaa kun tehotuotetussa.

Villisikaa ei syö mikään .  ;)

SKN

  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 52083
  • Keulamerkki-Erkki ja tähdet
Vs: Sikalakonkursseja tulossa
 Onko kukaan huomannut mitään maku-tai muuta eroa tavallisen ja luomusian lihan välillä...
Nykyisen vakaumukseni perusteella sekä nyttemmin luomua syöneenä, on todella suuri ero. Ulkona aidatun luomusian liha ei paistinpannulla tee sitä perinteistä paskanhajua, kuten tekee elämänsä sisällä viettäneen sian liha. Tarttuuko se paskan haju sihen lihaan vai mistä johtuu? Myös maku ja lihan mureus on ihan eri luokkaa kun tehotuotetussa.

Villisikaa ei syö mikään .  ;)
Ei ainakaan tarhaan ammuttua....
Kotimaisia metsän antimia jo vuodesta nolla.. http://psyvault.net/viewtopic.php?f=8&t=430

https://vimeo.com/31482159

kylmis

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 12559
  • Virolaista kiitos!
Vs: Sikalakonkursseja tulossa
 Onko kukaan huomannut mitään maku-tai muuta eroa tavallisen ja luomusian lihan välillä...
Nykyisen vakaumukseni perusteella sekä nyttemmin luomua syöneenä, on todella suuri ero. Ulkona aidatun luomusian liha ei paistinpannulla tee sitä perinteistä paskanhajua, kuten tekee elämänsä sisällä viettäneen sian liha. Tarttuuko se paskan haju sihen lihaan vai mistä johtuu? Myös maku ja lihan mureus on ihan eri luokkaa kun tehotuotetussa.
:D :D

cosmic_cowboy

  • Vieras
Vs: Sikalakonkursseja tulossa
 Onko kukaan huomannut mitään maku-tai muuta eroa tavallisen ja luomusian lihan välillä...
Nykyisen vakaumukseni perusteella sekä nyttemmin luomua syöneenä, on todella suuri ero. Ulkona aidatun luomusian liha ei paistinpannulla tee sitä perinteistä paskanhajua, kuten tekee elämänsä sisällä viettäneen sian liha. Tarttuuko se paskan haju sihen lihaan vai mistä johtuu? Myös maku ja lihan mureus on ihan eri luokkaa kun tehotuotetussa.
:D :D

Siinä on mausteet samassa kun on pistellyt kuminat, maltat, nokkoset sun muut sauniot tarhassa töpseliinsä. Toisaalta jos sikalassa on valkuaisrehuna lihaluujauho, päällä kunnon hännänpurentakampanja ja raadotkin jätetään toisten kaluttavaksi, eikö silloin lihan pitäisi maistua kaksinverroin lihalta?

bouli

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 6162
Vs: Sikalakonkursseja tulossa
Sikojen ulkotarhaus: Teoria ja käytäntö on yhtä kaukana kuin kuu on maasta. Muutamaa sikaa pitää mutta kun niitä on nykytalouden vaatimat sadat emakot ja tuhannet lihasiat niin sopii yrittää ensin mielikuvaharjoituksena.

En mä muusta tiedä mutta aika paljon menee pintalautaa kun rakentaa tarhat samalla tyylillä mitä ennen maailmassa oli tapana..   ;D

SKN

  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 52083
  • Keulamerkki-Erkki ja tähdet
Vs: Sikalakonkursseja tulossa
Sikojen ulkotarhaus: Teoria ja käytäntö on yhtä kaukana kuin kuu on maasta. Muutamaa sikaa pitää mutta kun niitä on nykytalouden vaatimat sadat emakot ja tuhannet lihasiat niin sopii yrittää ensin mielikuvaharjoituksena.

En mä muusta tiedä mutta aika paljon menee pintalautaa kun rakentaa tarhat samalla tyylillä mitä ennen maailmassa oli tapana..   ;D
Jaa, miksi????
Kotimaisia metsän antimia jo vuodesta nolla.. http://psyvault.net/viewtopic.php?f=8&t=430

https://vimeo.com/31482159

iskra

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 11786
Vs: Sikalakonkursseja tulossa
  Rottia lisäksi valikoimaan niin saattaa saada vielä vaikka trikiineitäkin,olkoot nyt sitten sisällä tai ulkona..

  Mutta kyllä viljasika on ihan toista kuin nää suursikaloiden tehokasvatuksen tulokset..

iskra

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 11786
Vs: Sikalakonkursseja tulossa
Sikojen ulkotarhaus: Teoria ja käytäntö on yhtä kaukana kuin kuu on maasta. Muutamaa sikaa pitää mutta kun niitä on nykytalouden vaatimat sadat emakot ja tuhannet lihasiat niin sopii yrittää ensin mielikuvaharjoituksena.

En mä muusta tiedä mutta aika paljon menee pintalautaa kun rakentaa tarhat samalla tyylillä mitä ennen maailmassa oli tapana..   ;D

  Höh,sikahan pysyy sähköpaimenen takana paremmin kun lehmät..

gutiguti

  • Vieras
Vs: Sikalakonkursseja tulossa
 Onko kukaan huomannut mitään maku-tai muuta eroa tavallisen ja luomusian lihan välillä...
Nykyisen vakaumukseni perusteella sekä nyttemmin luomua syöneenä, on todella suuri ero. Ulkona aidatun luomusian liha ei paistinpannulla tee sitä perinteistä paskanhajua, kuten tekee elämänsä sisällä viettäneen sian liha. Tarttuuko se paskan haju sihen lihaan vai mistä johtuu? Myös maku ja lihan mureus on ihan eri luokkaa kun tehotuotetussa.
Ulkosalla riutunut brassipihvi tuoksahtaa ja on sitkeää verrattuna kotimaiseen laatutuotteeseen.