Luin tuon artikkelin ja olen täysin samaa mieltä Eeropekka Rislakin kanssa, hienoa, että Helsingissä on tuollainen ravintola, jossa saa aitoa kyytön maitoa.
Älkääpäs pojat nyt vääntäkö tätäkin keskustelua joksikin MTK-kepu väännöksi, ei se kiinnosta ketään, mutta se kiinnostaaa, että vastustetaan näitä hygieniahysteerikkoja, jotka meitä holhoavat, ja haluavat meidän syövän VARMASTI TURVALLISTA ruokaa, tämä ruokaturvallisuus ja hygieniavouhotus alkaa mennä överiksi, kohta tässä maaassa on vain muutama iso ruokafirma, jotka tekevät kaikki elintarvikkeet isoissa tehtaissa, jotta VARMASTI voidaan VARMISTAA ruoan turvallisuus, mutta onko bakteeriton ja "puhdas" ja prosessoiotu ruoka enää ruokaa, pikemminkin se on epämääräistä mössöä, josta vatsa kyllä tulee täyteen, mutta joka ei ole enää oikeaa ruokaa.