(Nyt se GMO vaan kuitenkin tulee ja tuo tullessaan mm työmäärää ja kustannuksia vähentäviä seikkoja. Vastoin yleistä uutisointia GMO-tuotantomaissa tuottajat ovatkin
todellisuudessa pärjänneet taloudellisesti paremmin. Mm GMO-soijan ja tavanomaisen markkinahintaero on kasvanut kaksinkertaiseksi aiemmasta.
"tonnihinta5€ kymmeneen €uroon"Suomen maataloustuotanto kohdistuu pääosin kotimarkkinoille jossa valintaperuste on
tunnetusti vain ja ainoastaan hinta. Valitsemalla GMO-tuotannon turvaamme ruuan riittävyyden ja edullisuuden myös
nälkämaiden köyhimmillekkin. Lainaus gutikut)
Hmmmm.tutkijat pitää meitä viljelijöitä täysinä tolloina

osaamme kyllä itse päättää tuhoammeko peltomme ja ympäristömme?
Tutkijan suusta

kun luomutilat tuhotaan niin muutetaan vain sääntöjä esim. eläinten ruokinnassa niin ruuaksi kelpaa vaikka mikä? Saksan öljyn syöttö kotieläimille ,oiva esimerkki

GMO-ruoka on ihmisen tekemää "ei pystynä luonnossa miljoonassa vuodessakaan muodostumaan"mielestäni lähellä synteettistä öljyä joka esimerkki velloo tällä hetkellä euroopassa

kiinainen (melamiini broteiini ) ravintona tuntuu tutkijoista ihan normaalilta ravinnolta sillä voitte aloittaa ja jättää peltoviljelymme rauhaan!
Toivon että tutkijat porukalla? lakki kourassa tulevaisuudessa kerjäämään puhdasta gmo-vapaata ruokaa tulevaisuudessa ,hinnasta piittaamatta

Täysi korvausvastuu sille joka tuhoaa gmo-vapaat naapuriviljelykset ja luomutilat