Tuomiston jussi haastattelussa sanoi että gmo-soijan tuonti/viljely on rahakasta mutta kun tuottajan kukkaro tuntuu vain laihtuvan kun kuluttajat vieroksuvat geenimuunneltua ravintoa.Ymmärränkö oikein että rahakkuus rehuntekijöille tulee kun suomeen tuoduista harakirieristä"liikaa gmoa" pitää päästä eroon. Onko suomessa rehuteollisuuteen käytetyt erät todellisuudessa näitä liian gemoa sisältäviä jota ei edes EU.ssa ilman merkintää saa käyttää ?
MERKINTÄPAKKO HETI MYÖS LIHAAN
-ONHAN NOITA TUTKIMUKSIA ETTÄ GMO-REHUN SYÖTTÖ NÄKYY LIHASSA JA MAIDOSSA JA JÄLKELÄISISSÄ
-Jussi voisi tulla julkisuuteen viipymättä gmo-perunan viljelykoetutkimustuloksilla niin saadaan tietoa kuinka siitepöly on koeviljelmällä lammilla rajaantunut?(vain muutamaan metriin)
-jussi vakuutta ettei geenit siirry mutta mitä kiinassa kävikään lastenruuan proteiinissä