Meillä kyllä on tehty jo 10vuotta bakteereilla ja ei pahoja lämpenemisiä ole havaittu. Kylläkin olen syöttänyt yleensä tänne lokakuulle asti ylivuoteisella, aikaisin avatulla voi tulla kyllä ongelmia, bakteeri rehun pitäs vissiin keritä olemaan vähän kauemmin kiinni kuin happorehun.
Noukinvaunuaikaan oli kyllä homeiden kans vähän enempi ongelmia, mut nyt kun tehdään ajosilppurilla ei kyllä ole vielä lähtenyt kertaakaan lämpeämään pahasti, joskus reiänkohdalla vähäsen.
Aineina on ollut josilac, kärkisil, bonsilage, biotal, ensivuonna josilac.
Murskeviljan olen säilönyt josilacilla vaikka se ei näköjään pitäs sillä onnistuakkaan, tarttisko tuo mitään.
On se happo(aiv2) vaan älyttömän hintasta, irtona toimitettuna melkein tuplat, ainakin josilaciin verrattuna.