Oletko ihan yksinkertainen vai kuinka? GMO-soijan pystyy toteamaan sianlihasta se on varmaa ja moneen kertaan tutkimukset tehty. GMO-vapaa tulee olemaan Suomalaisten viljelijöiden puhtauden sympooli kuten myös salmonellattomuus.Tuntuu kyllä pahalle kun tavanomaiset viljelijät myrkyttää laihoon"kasvustoon" rondupin ja sen jälkeen vielä ilkee sanoa että kaikki tuotanto Suomessa on LUOMUA. Eipä ole ihme kun toi naapuri ei huoli teurastamoiden vientiä heille? Mutta onhan tämä hienoa lyödä päänsä karjalan mäntyyn!
Tämän vuoden sato vaati roundupin tähkälle, ei kelvannut ökysikalalle. Karjatila torjui juolaan ilmaiseksi koska tuoresäilöttävän puinti on hankalaa jos on pitkä juolas seassa, rounduppi ei näy jääminä. Ja ei myöskään käytetyt GMO-rehut vaikuta maitoon millään tavalla. Kuluttajan valintaan vaikuttaa 3 seikkaa: hinta, hinta ja hinta.
Varmasti vaikuttais, jos kuluttajalla olisi tietoa, ei siis "tietoa."
En vieläkään ymmärrä, miksi jotkut tarvitsevat glyfoa tähkille.
Kasvinviljelijä ei voi käyttää glyfoa, jos myy viljansa kauppaan, myllylle tai panimoon,
jäämät näkyy ja rekka tulee takaisin.
Kotieläintuottaja voi vetää tähkillensä mitä huvittaa, ja niistä tuoreemmista jyvistä
ei löydy jäämiä.
Tämä on niin hauskaa.
Pitää kait sitten pureskella ruoka kunnolla ja kahteen kertaan,
sillähän ne gmo:t ruuasta tuhoutuvat.
Kuten glyfojäämät sun muut ydinjäämät ja bekkerellit, mitä
vaan kutikuti päättää viisaudessaan viljoille ruiskuttaa.