[
Muutamat tuotteet maistaa kyllä välittömästi. Kuten: mansikka,tomaatti, porkkana, peruna. Täytyy myöntää, että naudanpihvissä eniten vaikuttaa se rotu.Seuraavaksi ruokinta.
[/quote]
Tämä nyt voi kuulostaa vähän lapselliselta, mutta luomusphagetti on ihan ylivoimaista muihin naruihin verrattuna. Kannatta maistaa. Ja osalla tuotteista luomu vaikutta positiivisesti makuun ja osalla tuotteista negatiivisesti. Itse olen ollut melkoisenkin pettynyt kaupan luomupottuihin, niissä on ollut jokseenkin väkevä paskan ja nitraatin maku, olisko ollut ahanaita tukikeinottelijoita, eikä todellisia kulinaristeja nämä potun tuottajat. Tommaateista olen kuullut kaupunki legendaa, että luomu-tomaatit on säilyneet pöydällä kuukaudesta toiseen homehtumatta ja pilaantumatta, kyllä luomussa on elinvoimaa
[/quote]
- Mistä sitä "luomunarua" saa? Ja jos kauppanimikkeiden mainitseminen sallitaan niin sekin helpottaisi asiaa. Tuli palava halu kokeilla!
Voi olla aika kovan työn takana, mutta tuliskohan lihaan "riistan makua", jos mullin koktailiin (olipa luomu tai ei) lisäisi viimeisten kuukausien aikana rouhittua / jauhettua tuoretta havua jonkun %n? Joskus olen kuullut näin väitetyn...?