Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
  • Tavallinen aihe

Aihe Possun perse  (Luettu 3819 kertaa)

Konehemmo

  • Vieras
Possun perse
Mistäpä kinkut ja onko kinkuilla "mersun tai ladan merkkiä"?  :)

emo-heikki

  • Vieras
Vs: Possun perse
Kyllä se varmaan Atrian kotimainen kinkku on tänäkin vuonna.

Aulis Anttila

  • Vieras
Kinkku...
Mä ostan tänäki vuonna Reinin Lihasta Hagiksen hallista tuoreen ja pakastamattoman... on muuten saatanallisen hyvää - ja tää on mainos  ;D ;D ;D :D :D :D :) :) :)

Tapani

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 4372
Vs: Possun perse
Mistäpä kinkut ja onko kinkuilla "mersun tai ladan merkkiä"?  :)
HK:n tai atria harmaasuolattu tuorekinkku. Semmosta pienempää juhlakinkku mallia. Viime vuonna jouduin tosin tyytymään pakastekinkkuun, mutta hyvin onnistu sekin, kun malttoi sulatella tarpeeksi pitkään ennen uuniin laittoa.

Aulis Anttila

  • Vieras
Sulattelu...
Mistäpä kinkut ja onko kinkuilla "mersun tai ladan merkkiä"?  :)
HK:n tai atria harmaasuolattu tuorekinkku. Semmosta pienempää juhlakinkku mallia. Viime vuonna jouduin tosin tyytymään pakastekinkkuun, mutta hyvin onnistu sekin, kun malttoi sulatella tarpeeksi pitkään ennen uuniin laittoa.

Mä tein kerran takavuosina - kaupunkilaistollona - sen et pikasulatin... se ei ollu hyvä idea  ::) ::) ::)

Tapani

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 4372
Vs: Sulattelu...
Mistäpä kinkut ja onko kinkuilla "mersun tai ladan merkkiä"?  :)
HK:n tai atria harmaasuolattu tuorekinkku. Semmosta pienempää juhlakinkku mallia. Viime vuonna jouduin tosin tyytymään pakastekinkkuun, mutta hyvin onnistu sekin, kun malttoi sulatella tarpeeksi pitkään ennen uuniin laittoa.

Mä tein kerran takavuosina - kaupunkilaistollona - sen et pikasulatin... se ei ollu hyvä idea  ::) ::) ::)
Ei ole varmaan ollu. Mulla on viikon jääkaapissa ja sit edellisenä iltana otan pöydälle lämpiämään, jos tyrkkään aattoaamuna uuniin. Sisälämpötila pitää olla siin 10 asteen tienoissa ja mä paistan pikkusen yli 100 asteen lämpötilassa. Menee pitkään, mutta ei valuta nesteitä pihalle.

maraani

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 3117
  • Jos pyörä ei vedä, se jarruttaa
Vs: Possun perse
Kotipihalla kasvanutta "Mattia" tai "Merviä" on joulukinkkumme tänä vuonna. :)
Melkoista rämpimistä välillä, mutta parhaansa tehden ja kovasti yrittäen. Onnistuminen palkitsee. 1966 - 2016 and counting...

Aulis Anttila

  • Vieras
Yli yön...
Mistäpä kinkut ja onko kinkuilla "mersun tai ladan merkkiä"?  :)
HK:n tai atria harmaasuolattu tuorekinkku. Semmosta pienempää juhlakinkku mallia. Viime vuonna jouduin tosin tyytymään pakastekinkkuun, mutta hyvin onnistu sekin, kun malttoi sulatella tarpeeksi pitkään ennen uuniin laittoa.
Mä tein kerran takavuosina - kaupunkilaistollona - sen et pikasulatin... se ei ollu hyvä idea  ::) ::) ::)
Ei ole varmaan ollu. Mulla on viikon jääkaapissa ja sit edellisenä iltana otan pöydälle lämpiämään, jos tyrkkään aattoaamuna uuniin. Sisälämpötila pitää olla siin 10 asteen tienoissa ja mä paistan pikkusen yli 100 asteen lämpötilassa. Menee pitkään, mutta ei valuta nesteitä pihalle.

Joo... se on nastaa puuhaa ku oottaa ja kattoo ku se valmistuu... ja maistelee punkkua... ja sit sitä valmista lämmintä kinkkua... ja punkkua - jos sitä vielä on  ::) ;D :D :) :)

emo-heikki

  • Vieras
Vs: Yli yön...
Mistäpä kinkut ja onko kinkuilla "mersun tai ladan merkkiä"?  :)
HK:n tai atria harmaasuolattu tuorekinkku. Semmosta pienempää juhlakinkku mallia. Viime vuonna jouduin tosin tyytymään pakastekinkkuun, mutta hyvin onnistu sekin, kun malttoi sulatella tarpeeksi pitkään ennen uuniin laittoa.
Mä tein kerran takavuosina - kaupunkilaistollona - sen et pikasulatin... se ei ollu hyvä idea  ::) ::) ::)
Ei ole varmaan ollu. Mulla on viikon jääkaapissa ja sit edellisenä iltana otan pöydälle lämpiämään, jos tyrkkään aattoaamuna uuniin. Sisälämpötila pitää olla siin 10 asteen tienoissa ja mä paistan pikkusen yli 100 asteen lämpötilassa. Menee pitkään, mutta ei valuta nesteitä pihalle.

Joo... se on nastaa puuhaa ku oottaa ja kattoo ku se valmistuu... ja maistelee punkkua... ja sit sitä valmista lämmintä kinkkua... ja punkkua - jos sitä vielä on  ::) ;D :D :) :)

Jooo, näin meilläkin mennään, kinkkua odotellessa otetaan pikku grogeja, yleensä hommassa menee koko yö ????
Aamuyöstä sitten maistellaan kinkkua kanssa ....

Aulis Anttila

  • Vieras
Aika...
Mistäpä kinkut ja onko kinkuilla "mersun tai ladan merkkiä"?  :)
HK:n tai atria harmaasuolattu tuorekinkku. Semmosta pienempää juhlakinkku mallia. Viime vuonna jouduin tosin tyytymään pakastekinkkuun, mutta hyvin onnistu sekin, kun malttoi sulatella tarpeeksi pitkään ennen uuniin laittoa.
Mä tein kerran takavuosina - kaupunkilaistollona - sen et pikasulatin... se ei ollu hyvä idea  ::) ::) ::)
Ei ole varmaan ollu. Mulla on viikon jääkaapissa ja sit edellisenä iltana otan pöydälle lämpiämään, jos tyrkkään aattoaamuna uuniin. Sisälämpötila pitää olla siin 10 asteen tienoissa ja mä paistan pikkusen yli 100 asteen lämpötilassa. Menee pitkään, mutta ei valuta nesteitä pihalle.

Joo... se on nastaa puuhaa ku oottaa ja kattoo ku se valmistuu... ja maistelee punkkua... ja sit sitä valmista lämmintä kinkkua... ja punkkua - jos sitä vielä on  ::) ;D :D :) :)
Jooo, näin meilläkin mennään, kinkkua odotellessa otetaan pikku grogeja, yleensä hommassa menee koko yö ???? Aamuyöstä sitten maistellaan kinkkua kanssa ....

Joo... noin 12 tuntia... ja kivaa on :-)

SKN

  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 52022
  • Keulamerkki-Erkki ja tähdet
Vs: Possun perse
Tanskalaista tuontilihaa ainakin meiän uunissa. Kotimaista en osta. Joku porho taas siitäkin hyötyy >:(
Kotimaisia metsän antimia jo vuodesta nolla.. http://psyvault.net/viewtopic.php?f=8&t=430

https://vimeo.com/31482159

SomeBody77

  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 4301
  • Ensin rahahommat, sitten omille pelloille
Vs: Possun perse
Tanskalaista tuontilihaa ainakin meiän uunissa. Kotimaista en osta. Joku porho taas siitäkin hyötyy >:(
No no. Ota lusikka kauniiseen käteen ja mee Kivikylään hakeen kinkku. Niin määkin teen!
Ensin rahahommat, sitten omille pelloille

sorkkahessu

  • Vieras
Vs: Possun perse
Tanskalaista tuontilihaa ainakin meiän uunissa. Kotimaista en osta. Joku porho taas siitäkin hyötyy >:(
Siinä toinen Veeti . Kotimaista nam .

ENTER

  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 8067
Vs: Possun perse
Tanskalaista tuontilihaa ainakin meiän uunissa. Kotimaista en osta. Joku porho taas siitäkin hyötyy >:(
nii justiin
joku vilijan tuottaja
Elämä edessä, niska takana.
http://www.youtube.com/watch?v=2DVb-Lvk4iY

Aulis Anttila

  • Vieras
Kepulainen...
Tanskalaista tuontilihaa ainakin meiän uunissa. Kotimaista en osta. Joku porho taas siitäkin hyötyy >:(
nii justiin joku vilijan tuottaja

Juu... kepulainen...  :o :o :o