Mistäpä kinkut ja onko kinkuilla "mersun tai ladan merkkiä"?
Lainaus käyttäjältä: Konehemmo - 09.11.09 - klo:18:02Mistäpä kinkut ja onko kinkuilla "mersun tai ladan merkkiä"? HK:n tai atria harmaasuolattu tuorekinkku. Semmosta pienempää juhlakinkku mallia. Viime vuonna jouduin tosin tyytymään pakastekinkkuun, mutta hyvin onnistu sekin, kun malttoi sulatella tarpeeksi pitkään ennen uuniin laittoa.
Lainaus käyttäjältä: Tapani - 09.11.09 - klo:18:50Lainaus käyttäjältä: Konehemmo - 09.11.09 - klo:18:02Mistäpä kinkut ja onko kinkuilla "mersun tai ladan merkkiä"? HK:n tai atria harmaasuolattu tuorekinkku. Semmosta pienempää juhlakinkku mallia. Viime vuonna jouduin tosin tyytymään pakastekinkkuun, mutta hyvin onnistu sekin, kun malttoi sulatella tarpeeksi pitkään ennen uuniin laittoa.Mä tein kerran takavuosina - kaupunkilaistollona - sen et pikasulatin... se ei ollu hyvä idea
Lainaus käyttäjältä: Aulis Anttila - 09.11.09 - klo:18:53Lainaus käyttäjältä: Tapani - 09.11.09 - klo:18:50Lainaus käyttäjältä: Konehemmo - 09.11.09 - klo:18:02Mistäpä kinkut ja onko kinkuilla "mersun tai ladan merkkiä"? HK:n tai atria harmaasuolattu tuorekinkku. Semmosta pienempää juhlakinkku mallia. Viime vuonna jouduin tosin tyytymään pakastekinkkuun, mutta hyvin onnistu sekin, kun malttoi sulatella tarpeeksi pitkään ennen uuniin laittoa.Mä tein kerran takavuosina - kaupunkilaistollona - sen et pikasulatin... se ei ollu hyvä idea Ei ole varmaan ollu. Mulla on viikon jääkaapissa ja sit edellisenä iltana otan pöydälle lämpiämään, jos tyrkkään aattoaamuna uuniin. Sisälämpötila pitää olla siin 10 asteen tienoissa ja mä paistan pikkusen yli 100 asteen lämpötilassa. Menee pitkään, mutta ei valuta nesteitä pihalle.
Lainaus käyttäjältä: Tapani - 09.11.09 - klo:18:59Lainaus käyttäjältä: Aulis Anttila - 09.11.09 - klo:18:53Lainaus käyttäjältä: Tapani - 09.11.09 - klo:18:50Lainaus käyttäjältä: Konehemmo - 09.11.09 - klo:18:02Mistäpä kinkut ja onko kinkuilla "mersun tai ladan merkkiä"? HK:n tai atria harmaasuolattu tuorekinkku. Semmosta pienempää juhlakinkku mallia. Viime vuonna jouduin tosin tyytymään pakastekinkkuun, mutta hyvin onnistu sekin, kun malttoi sulatella tarpeeksi pitkään ennen uuniin laittoa.Mä tein kerran takavuosina - kaupunkilaistollona - sen et pikasulatin... se ei ollu hyvä idea Ei ole varmaan ollu. Mulla on viikon jääkaapissa ja sit edellisenä iltana otan pöydälle lämpiämään, jos tyrkkään aattoaamuna uuniin. Sisälämpötila pitää olla siin 10 asteen tienoissa ja mä paistan pikkusen yli 100 asteen lämpötilassa. Menee pitkään, mutta ei valuta nesteitä pihalle.Joo... se on nastaa puuhaa ku oottaa ja kattoo ku se valmistuu... ja maistelee punkkua... ja sit sitä valmista lämmintä kinkkua... ja punkkua - jos sitä vielä on
Lainaus käyttäjältä: Aulis Anttila - 09.11.09 - klo:20:14Lainaus käyttäjältä: Tapani - 09.11.09 - klo:18:59Lainaus käyttäjältä: Aulis Anttila - 09.11.09 - klo:18:53Lainaus käyttäjältä: Tapani - 09.11.09 - klo:18:50Lainaus käyttäjältä: Konehemmo - 09.11.09 - klo:18:02Mistäpä kinkut ja onko kinkuilla "mersun tai ladan merkkiä"? HK:n tai atria harmaasuolattu tuorekinkku. Semmosta pienempää juhlakinkku mallia. Viime vuonna jouduin tosin tyytymään pakastekinkkuun, mutta hyvin onnistu sekin, kun malttoi sulatella tarpeeksi pitkään ennen uuniin laittoa.Mä tein kerran takavuosina - kaupunkilaistollona - sen et pikasulatin... se ei ollu hyvä idea Ei ole varmaan ollu. Mulla on viikon jääkaapissa ja sit edellisenä iltana otan pöydälle lämpiämään, jos tyrkkään aattoaamuna uuniin. Sisälämpötila pitää olla siin 10 asteen tienoissa ja mä paistan pikkusen yli 100 asteen lämpötilassa. Menee pitkään, mutta ei valuta nesteitä pihalle.Joo... se on nastaa puuhaa ku oottaa ja kattoo ku se valmistuu... ja maistelee punkkua... ja sit sitä valmista lämmintä kinkkua... ja punkkua - jos sitä vielä on Jooo, näin meilläkin mennään, kinkkua odotellessa otetaan pikku grogeja, yleensä hommassa menee koko yö ? Aamuyöstä sitten maistellaan kinkkua kanssa ....
Tanskalaista tuontilihaa ainakin meiän uunissa. Kotimaista en osta. Joku porho taas siitäkin hyötyy
Lainaus käyttäjältä: SKN - 09.11.09 - klo:21:13Tanskalaista tuontilihaa ainakin meiän uunissa. Kotimaista en osta. Joku porho taas siitäkin hyötyy nii justiin joku vilijan tuottaja