Luomuruoalle yritetään etsiä kemiallista sormenjälkeä kansainvälisessä tutkimusprojektissa. Viranomaisten ja yritysten käyttöön etsitään pikatestiä, jolla tuotantotapa voitaisiin varmuudella todeta. Suomi on mukana AuthenticFood-hankkeessa yhdessä kymmenen muun Euroopan maan kanssa. Ensimmäisenä pikatestiä yritetään kehittää kasviperäisille luomutuotteille. Luomuruoan kysyntä on lisännyt tarvetta varmistaa luomuruoan aitous. Pikatestistä toivotaan työkalua tuoteväärennösten tunnistamiseen. Asiasta kertoo Ruokatiedon verkkosivut.
=
Nyt loppuu se saatanallinen valehtelu

tuollaista testiä on mahdoton kehittää,,,,,pelkästään maaperän erojen takia
joku kokoomuslainen saataa luomuviljellä dioksiinipitoisessa maaperässäkin
