Ei sipsit mitään roskaruokaa ole.Mut niitä voi tehdä itsekin.
Mutta kotisipsien teossa on se tärkkelyksen pesun vaiva ja peruna viipaleitten kuivaaminen aikaa viepää. (Jos meinaa tehdä vimosen päälle oikein)
Ja tekniikka on niin yksinkertainen ja tuote suosittu, niin miksi ei kukaan perusta uutta sipsitehdasta jos Ahvenanmaan tehdas suljetaan?
Pitääkö kaiken olla ulkolaisten käsissä
Pohjalaisten sipsit hakkaa saaristohurrien tekeleet sata-nolla. 
http://www.realsnacks.fi/
Ai jaa. Se vaan on semmpnen juttu etten oo vielä nähäny. Jos joku osais markkinoida , niin ehkä sitten. Mielenkiintoinen tuote on esim. TUC suolakeksi. Raaka-aine, vehnäjauho, vesi, suola. Kilohinta kaupassa yli kympin. Ensin pitääs osata tehejä tuote ja sitten osata myyjä

Pohojanmaalta tullu mitään. Karjalasta sentään karjalanpiirakka.
