Suotta tämä Kottonen ottaa puheekseen laadun. Ainakaan kun heidän lihapullissa on vain 7% lihaa, mutta hinta on kalleimmasta päästä. Ostipa ne pyörykät minkä ketjun liikkeestä tahansa.
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015031119337785_uu.shtml
Ainoastaan voidaan sanoa että ne onat laadukkaampia kuin K-lihapullat. Niissähän ei ole lihaa ollenkaan.
Suomessa on ruokatehtailijoilla se harhakäsitys, että kun ylittää sen minimitason, että jotain ainetta voi kutsua ruuaksi, niin silloin tehdään laatua.
Vai olisiko kuitenkin niin, että tehdään sitä, m,illä on kysyntää. Tuossa bertailussa oli kahdenlaisia Atrian pullia. Toisessa lihaa 19 %, toisessa 80 %. Veikkaanpa, että ensiksi mainittu myy paremmin. Ja miksi ei myisi. Jos loput lihapullasta on koneellisesti erotettua lihaa, nahkaa ja kamaraa, niin mitä sitten? Ovatko ne myrkyllisiä tai edes epäterveellisiä artikkeleita? Mihin ne halvemmat ruhon osat kuuluisi laittaa, jos ei jauheliha- ja makkara-valmisteisiin? Mihin ne muualla maailmassa laitetaan?