Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
  • Tavallinen aihe

Aihe Ihme venkoilua  (Luettu 1486 kertaa)

Sepeteus

  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 37228
Ihme venkoilua
http://www.maaseuduntulevaisuus.fi/hk-scanin-kottonen-lytt%C3%A4%C3%A4-halpuuttamisen-1.114781

  Eihän HK-Scanin tarvitse halvalla myyrä. Pistää vaan hinnan kohilleen, kuten Valio. Pääsee pois Lidllin hyllystä.  ;)

Oksa

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 66056
Vs: Ihme venkoilua
ja sillä tuottajan asema paranee?       ei kait loppujen lopuksi mitään järkeä myydä alle tuotantokustannusten kenenkään, loppupelissä.  hetken kampanja ehkä mänee mutta kun kansa tottuu että ruoka on ilmasta niin sitten hirmu haloo kun joutuu nostamaan hintaa, esim. alvin nousun takia.

Sepeteus

  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 37228
Vs: Ihme venkoilua
ja sillä tuottajan asema paranee?       ei kait loppujen lopuksi mitään järkeä myydä alle tuotantokustannusten kenenkään, loppupelissä.  hetken kampanja ehkä mänee mutta kun kansa tottuu että ruoka on ilmasta niin sitten hirmu haloo kun joutuu nostamaan hintaa, esim. alvin nousun takia.

  Aivan turha syyttää kauppaa. Kauppa ei osta suoraan tuottajilta lihaa eikä maituva. Ostaa juureksi, vihanneksia.Ja niiden hinta näkyy olevankin kohillaan.  :)

Jätkä

  • Vieras
Vs: Ihme venkoilua
Suotta tämä Kottonen ottaa puheekseen laadun. Ainakaan kun heidän lihapullissa on vain 7% lihaa, mutta hinta on kalleimmasta päästä. Ostipa ne pyörykät minkä ketjun liikkeestä tahansa.

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015031119337785_uu.shtml

Ainoastaan voidaan sanoa että ne onat laadukkaampia kuin K-lihapullat. Niissähän ei ole lihaa ollenkaan.

Suomessa on ruokatehtailijoilla se harhakäsitys, että kun ylittää sen minimitason, että jotain ainetta voi kutsua ruuaksi, niin silloin tehdään laatua.

Sepeteus

  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 37228
Vs: Ihme venkoilua
Suotta tämä Kottonen ottaa puheekseen laadun. Ainakaan kun heidän lihapullissa on vain 7% lihaa, mutta hinta on kalleimmasta päästä. Ostipa ne pyörykät minkä ketjun liikkeestä tahansa.

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015031119337785_uu.shtml

Ainoastaan voidaan sanoa että ne onat laadukkaampia kuin K-lihapullat. Niissähän ei ole lihaa ollenkaan.

Suomessa on ruokatehtailijoilla se harhakäsitys, että kun ylittää sen minimitason, että jotain ainetta voi kutsua ruuaksi, niin silloin tehdään laatua.

Ikean lihapullat ovat muodostuneet jo pienimuotoiseksi käsitteeksi. Niiden lihapitoisuus on muhkeat 84 prosenttia. Niitä voi ostaa Ikeoista sekä pakasteena että Ikeoiden ravintoloista.
  Ruotsalaanen ja saksalaanen opettaa suomalaaset laatutietoisiksi.  ;)
Ikean pullissa on kyllä liikaa lihaa.  Mää laitan sipulia, turkkilaista jugurttia, korppujauhoa, kananmunia ja muuta kivaa.  ;)

Viimeksi muokattu: 07.05.15 - klo:15:14 kirjoittanut Sepeteus

JösseJänis

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 2681
Vs: Ihme venkoilua
Suotta tämä Kottonen ottaa puheekseen laadun. Ainakaan kun heidän lihapullissa on vain 7% lihaa, mutta hinta on kalleimmasta päästä. Ostipa ne pyörykät minkä ketjun liikkeestä tahansa.

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015031119337785_uu.shtml

Ainoastaan voidaan sanoa että ne onat laadukkaampia kuin K-lihapullat. Niissähän ei ole lihaa ollenkaan.

Suomessa on ruokatehtailijoilla se harhakäsitys, että kun ylittää sen minimitason, että jotain ainetta voi kutsua ruuaksi, niin silloin tehdään laatua.

Vai olisiko kuitenkin niin, että tehdään sitä, m,illä on kysyntää. Tuossa bertailussa oli kahdenlaisia Atrian pullia. Toisessa lihaa 19 %, toisessa 80 %. Veikkaanpa, että ensiksi mainittu myy paremmin. Ja miksi ei myisi. Jos loput lihapullasta on koneellisesti erotettua lihaa, nahkaa ja kamaraa, niin mitä sitten? Ovatko ne myrkyllisiä tai edes epäterveellisiä artikkeleita? Mihin ne halvemmat ruhon osat kuuluisi laittaa, jos ei jauheliha- ja makkara-valmisteisiin? Mihin ne muualla maailmassa laitetaan?

Sepeteus

  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 37228
Vs: Ihme venkoilua
Suotta tämä Kottonen ottaa puheekseen laadun. Ainakaan kun heidän lihapullissa on vain 7% lihaa, mutta hinta on kalleimmasta päästä. Ostipa ne pyörykät minkä ketjun liikkeestä tahansa.

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015031119337785_uu.shtml

Ainoastaan voidaan sanoa että ne onat laadukkaampia kuin K-lihapullat. Niissähän ei ole lihaa ollenkaan.

Suomessa on ruokatehtailijoilla se harhakäsitys, että kun ylittää sen minimitason, että jotain ainetta voi kutsua ruuaksi, niin silloin tehdään laatua.

Vai olisiko kuitenkin niin, että tehdään sitä, m,illä on kysyntää. Tuossa bertailussa oli kahdenlaisia Atrian pullia. Toisessa lihaa 19 %, toisessa 80 %. Veikkaanpa, että ensiksi mainittu myy paremmin. Ja miksi ei myisi. Jos loput lihapullasta on koneellisesti erotettua lihaa, nahkaa ja kamaraa, niin mitä sitten? Ovatko ne myrkyllisiä tai edes epäterveellisiä artikkeleita? Mihin ne halvemmat ruhon osat kuuluisi laittaa, jos ei jauheliha- ja makkara-valmisteisiin? Mihin ne muualla maailmassa laitetaan?

  Tuosta syystä teen itse safkat. Syököön demarit ja kepulaaset kengänpohja tarvikkeet.  ;)

 

Pigman

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 2912
Vs: Ihme venkoilua
Suotta tämä Kottonen ottaa puheekseen laadun. Ainakaan kun heidän lihapullissa on vain 7% lihaa, mutta hinta on kalleimmasta päästä. Ostipa ne pyörykät minkä ketjun liikkeestä tahansa.

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015031119337785_uu.shtml

Ainoastaan voidaan sanoa että ne onat laadukkaampia kuin K-lihapullat. Niissähän ei ole lihaa ollenkaan.

Suomessa on ruokatehtailijoilla se harhakäsitys, että kun ylittää sen minimitason, että jotain ainetta voi kutsua ruuaksi, niin silloin tehdään laatua.
Täytyyhän HK:lla olla lihapullista tollanen 7%:n versio teille jotka ette halua maksaa ruuasta mitään, meille muille löytyy Mummon lihapullat lihapitoisuus 60% ja Rypsiporsas lihapullat lihapitoisuus 80%