Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
  • Tavallinen aihe

Aihe He ovat maailman rikkaimmat kokit  (Luettu 5624 kertaa)

navettapiika

  • Vieras
Vs: He ovat maailman rikkaimmat kokit
Ei kuulemma 100 euron ravintola-ateriasta yrittäjälle jää kuin 2 euroa voittoa... Suomessa.



onko se sitten kustannussäästöä jättää pihvit paistamatta kypsäksi asti. sama vöyhötys vallalla ulkomaillakin.
Sääkö et tykkää jos pihvistä tirskahtaa verta, kun haarukalla tökkää??? Tai lihasnestettähän se on, ei toki verta.. ;D



tiätkö, kun meidän suku lopetti sen lihan raakanasyönnin siinä vaiheessa kun laskeuduttiin puusta :)
On meilläkin sähkölasku maksettu, jotta sen lihan voi kypsäksikin paistaa..  ;D



no silloinpa jos virtaa piisaa, niin liha kannattaa kypsytellä hitaasti. sillai niinko kiirehtimättä ;)

sillai kuten pulled pork, viis tuntia vähintää.
Kyllä vain, valurautapannu ja  Crokpot.. avaimet täydelliseen nautintoon.. ;D

Sepeteus

  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 37228
Vs: He ovat maailman rikkaimmat kokit
Ei kuulemma 100 euron ravintola-ateriasta yrittäjälle jää kuin 2 euroa voittoa... Suomessa.



onko se sitten kustannussäästöä jättää pihvit paistamatta kypsäksi asti. sama vöyhötys vallalla ulkomaillakin.
Sääkö et tykkää jos pihvistä tirskahtaa verta, kun haarukalla tökkää??? Tai lihasnestettähän se on, ei toki verta.. ;D



tiätkö, kun meidän suku lopetti sen lihan raakanasyönnin siinä vaiheessa kun laskeuduttiin puusta :)
On meilläkin sähkölasku maksettu, jotta sen lihan voi kypsäksikin paistaa..  ;D



no silloinpa jos virtaa piisaa, niin liha kannattaa kypsytellä hitaasti. sillai niinko kiirehtimättä ;)

sillai kuten pulled pork, viis tuntia vähintää.
Kyllä vain, valurautapannu ja  Crokpot.. avaimet täydelliseen nautintoon.. ;D

 Kyllä Ikean pannussa on hinta/laatu kohdillaan. Yks' dipl ins kehotti minua ostamaan ,kun epäilin sen kympin pannun kestävyyttä.  ;)

navettapiika

  • Vieras
Vs: He ovat maailman rikkaimmat kokit
Ei kuulemma 100 euron ravintola-ateriasta yrittäjälle jää kuin 2 euroa voittoa... Suomessa.



onko se sitten kustannussäästöä jättää pihvit paistamatta kypsäksi asti. sama vöyhötys vallalla ulkomaillakin.
Sääkö et tykkää jos pihvistä tirskahtaa verta, kun haarukalla tökkää??? Tai lihasnestettähän se on, ei toki verta.. ;D



tiätkö, kun meidän suku lopetti sen lihan raakanasyönnin siinä vaiheessa kun laskeuduttiin puusta :)
On meilläkin sähkölasku maksettu, jotta sen lihan voi kypsäksikin paistaa..  ;D



no silloinpa jos virtaa piisaa, niin liha kannattaa kypsytellä hitaasti. sillai niinko kiirehtimättä ;)

sillai kuten pulled pork, viis tuntia vähintää.
Kyllä vain, valurautapannu ja  Crokpot.. avaimet täydelliseen nautintoon.. ;D

 Kyllä Ikean pannussa on hinta/laatu kohdillaan. Yks' dipl ins kehotti minua ostamaan ,kun epäilin sen kympin pannun kestävyyttä.  ;)
Mutta ei sillä lankkupihviä paisteta..keitetään korkeintaan. ::)

Vihtori se Sika

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Konkari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 1372
  • "Kollektiivinimimerkki"
Vs: He ovat maailman rikkaimmat kokit
Mulla on Jamie Oliverin suunnittelema öljyspray pullo. Sellainen pumpattava. Ehdoton peli ruuanlaitossa. Oliiviöljyä pulloon ja sillä on hyvä suihkuttaa paistinpannu.  ;D
Jahas,kenen suunnittelema se sun pumpattava Barbarapanopuusi on
 >:(

  http://www.kaalimato.com/catalog/Vaginat%2C+Anukset+%26+Suut_c_158.html?m=1&gclid=CMiHhf-L3cQCFeLLtAodHD0AmA

  Sä voi tuota ruiskupulloo käyttää tuohonkin tarkootukseen ;)
Olet nähtävästi kokeillut.
Tähän jotain älytöntä ja mahtipontista, mikä ei liity millään tavalla kirjoittajan todellisiin kykyihin, esim. "Mahdottoman teen heti, ihmeen kanssa menee tovi".