Lainaus käyttäjältä: Ala-Pertti - 05.04.15 - klo:11:13Lainaus käyttäjältä: navettapiika - 05.04.15 - klo:11:05Lainaus käyttäjältä: Ala-Pertti - 05.04.15 - klo:10:59Lainaus käyttäjältä: navettapiika - 05.04.15 - klo:10:54Lainaus käyttäjältä: Ala-Pertti - 05.04.15 - klo:10:52Lainaus käyttäjältä: kantola - 04.04.15 - klo:22:18Ei kuulemma 100 euron ravintola-ateriasta yrittäjälle jää kuin 2 euroa voittoa... Suomessa.onko se sitten kustannussäästöä jättää pihvit paistamatta kypsäksi asti. sama vöyhötys vallalla ulkomaillakin.Sääkö et tykkää jos pihvistä tirskahtaa verta, kun haarukalla tökkää??? Tai lihasnestettähän se on, ei toki verta.. tiätkö, kun meidän suku lopetti sen lihan raakanasyönnin siinä vaiheessa kun laskeuduttiin puusta On meilläkin sähkölasku maksettu, jotta sen lihan voi kypsäksikin paistaa.. no silloinpa jos virtaa piisaa, niin liha kannattaa kypsytellä hitaasti. sillai niinko kiirehtimättä sillai kuten pulled pork, viis tuntia vähintää.
Lainaus käyttäjältä: navettapiika - 05.04.15 - klo:11:05Lainaus käyttäjältä: Ala-Pertti - 05.04.15 - klo:10:59Lainaus käyttäjältä: navettapiika - 05.04.15 - klo:10:54Lainaus käyttäjältä: Ala-Pertti - 05.04.15 - klo:10:52Lainaus käyttäjältä: kantola - 04.04.15 - klo:22:18Ei kuulemma 100 euron ravintola-ateriasta yrittäjälle jää kuin 2 euroa voittoa... Suomessa.onko se sitten kustannussäästöä jättää pihvit paistamatta kypsäksi asti. sama vöyhötys vallalla ulkomaillakin.Sääkö et tykkää jos pihvistä tirskahtaa verta, kun haarukalla tökkää??? Tai lihasnestettähän se on, ei toki verta.. tiätkö, kun meidän suku lopetti sen lihan raakanasyönnin siinä vaiheessa kun laskeuduttiin puusta On meilläkin sähkölasku maksettu, jotta sen lihan voi kypsäksikin paistaa.. no silloinpa jos virtaa piisaa, niin liha kannattaa kypsytellä hitaasti. sillai niinko kiirehtimättä
Lainaus käyttäjältä: Ala-Pertti - 05.04.15 - klo:10:59Lainaus käyttäjältä: navettapiika - 05.04.15 - klo:10:54Lainaus käyttäjältä: Ala-Pertti - 05.04.15 - klo:10:52Lainaus käyttäjältä: kantola - 04.04.15 - klo:22:18Ei kuulemma 100 euron ravintola-ateriasta yrittäjälle jää kuin 2 euroa voittoa... Suomessa.onko se sitten kustannussäästöä jättää pihvit paistamatta kypsäksi asti. sama vöyhötys vallalla ulkomaillakin.Sääkö et tykkää jos pihvistä tirskahtaa verta, kun haarukalla tökkää??? Tai lihasnestettähän se on, ei toki verta.. tiätkö, kun meidän suku lopetti sen lihan raakanasyönnin siinä vaiheessa kun laskeuduttiin puusta On meilläkin sähkölasku maksettu, jotta sen lihan voi kypsäksikin paistaa..
Lainaus käyttäjältä: navettapiika - 05.04.15 - klo:10:54Lainaus käyttäjältä: Ala-Pertti - 05.04.15 - klo:10:52Lainaus käyttäjältä: kantola - 04.04.15 - klo:22:18Ei kuulemma 100 euron ravintola-ateriasta yrittäjälle jää kuin 2 euroa voittoa... Suomessa.onko se sitten kustannussäästöä jättää pihvit paistamatta kypsäksi asti. sama vöyhötys vallalla ulkomaillakin.Sääkö et tykkää jos pihvistä tirskahtaa verta, kun haarukalla tökkää??? Tai lihasnestettähän se on, ei toki verta.. tiätkö, kun meidän suku lopetti sen lihan raakanasyönnin siinä vaiheessa kun laskeuduttiin puusta
Lainaus käyttäjältä: Ala-Pertti - 05.04.15 - klo:10:52Lainaus käyttäjältä: kantola - 04.04.15 - klo:22:18Ei kuulemma 100 euron ravintola-ateriasta yrittäjälle jää kuin 2 euroa voittoa... Suomessa.onko se sitten kustannussäästöä jättää pihvit paistamatta kypsäksi asti. sama vöyhötys vallalla ulkomaillakin.Sääkö et tykkää jos pihvistä tirskahtaa verta, kun haarukalla tökkää??? Tai lihasnestettähän se on, ei toki verta..
Lainaus käyttäjältä: kantola - 04.04.15 - klo:22:18Ei kuulemma 100 euron ravintola-ateriasta yrittäjälle jää kuin 2 euroa voittoa... Suomessa.onko se sitten kustannussäästöä jättää pihvit paistamatta kypsäksi asti. sama vöyhötys vallalla ulkomaillakin.
Ei kuulemma 100 euron ravintola-ateriasta yrittäjälle jää kuin 2 euroa voittoa... Suomessa.
Lainaus käyttäjältä: Sepeteus - 05.04.15 - klo:11:18Lainaus käyttäjältä: Ala-Pertti - 05.04.15 - klo:11:13Lainaus käyttäjältä: navettapiika - 05.04.15 - klo:11:05Lainaus käyttäjältä: Ala-Pertti - 05.04.15 - klo:10:59Lainaus käyttäjältä: navettapiika - 05.04.15 - klo:10:54Lainaus käyttäjältä: Ala-Pertti - 05.04.15 - klo:10:52Lainaus käyttäjältä: kantola - 04.04.15 - klo:22:18Ei kuulemma 100 euron ravintola-ateriasta yrittäjälle jää kuin 2 euroa voittoa... Suomessa.onko se sitten kustannussäästöä jättää pihvit paistamatta kypsäksi asti. sama vöyhötys vallalla ulkomaillakin.Sääkö et tykkää jos pihvistä tirskahtaa verta, kun haarukalla tökkää??? Tai lihasnestettähän se on, ei toki verta.. tiätkö, kun meidän suku lopetti sen lihan raakanasyönnin siinä vaiheessa kun laskeuduttiin puusta On meilläkin sähkölasku maksettu, jotta sen lihan voi kypsäksikin paistaa.. no silloinpa jos virtaa piisaa, niin liha kannattaa kypsytellä hitaasti. sillai niinko kiirehtimättä sillai kuten pulled pork, viis tuntia vähintää.Kyllä vain, valurautapannu ja Crokpot.. avaimet täydelliseen nautintoon..
Lainaus käyttäjältä: navettapiika - 05.04.15 - klo:11:23Lainaus käyttäjältä: Sepeteus - 05.04.15 - klo:11:18Lainaus käyttäjältä: Ala-Pertti - 05.04.15 - klo:11:13Lainaus käyttäjältä: navettapiika - 05.04.15 - klo:11:05Lainaus käyttäjältä: Ala-Pertti - 05.04.15 - klo:10:59Lainaus käyttäjältä: navettapiika - 05.04.15 - klo:10:54Lainaus käyttäjältä: Ala-Pertti - 05.04.15 - klo:10:52Lainaus käyttäjältä: kantola - 04.04.15 - klo:22:18Ei kuulemma 100 euron ravintola-ateriasta yrittäjälle jää kuin 2 euroa voittoa... Suomessa.onko se sitten kustannussäästöä jättää pihvit paistamatta kypsäksi asti. sama vöyhötys vallalla ulkomaillakin.Sääkö et tykkää jos pihvistä tirskahtaa verta, kun haarukalla tökkää??? Tai lihasnestettähän se on, ei toki verta.. tiätkö, kun meidän suku lopetti sen lihan raakanasyönnin siinä vaiheessa kun laskeuduttiin puusta On meilläkin sähkölasku maksettu, jotta sen lihan voi kypsäksikin paistaa.. no silloinpa jos virtaa piisaa, niin liha kannattaa kypsytellä hitaasti. sillai niinko kiirehtimättä sillai kuten pulled pork, viis tuntia vähintää.Kyllä vain, valurautapannu ja Crokpot.. avaimet täydelliseen nautintoon.. Kyllä Ikean pannussa on hinta/laatu kohdillaan. Yks' dipl ins kehotti minua ostamaan ,kun epäilin sen kympin pannun kestävyyttä.
Lainaus käyttäjältä: (O) - 04.04.15 - klo:19:19Lainaus käyttäjältä: Sepeteus - 04.04.15 - klo:18:15 Mulla on Jamie Oliverin suunnittelema öljyspray pullo. Sellainen pumpattava. Ehdoton peli ruuanlaitossa. Oliiviöljyä pulloon ja sillä on hyvä suihkuttaa paistinpannu. Jahas,kenen suunnittelema se sun pumpattava Barbarapanopuusi on http://www.kaalimato.com/catalog/Vaginat%2C+Anukset+%26+Suut_c_158.html?m=1&gclid=CMiHhf-L3cQCFeLLtAodHD0AmA Sä voi tuota ruiskupulloo käyttää tuohonkin tarkootukseen
Lainaus käyttäjältä: Sepeteus - 04.04.15 - klo:18:15 Mulla on Jamie Oliverin suunnittelema öljyspray pullo. Sellainen pumpattava. Ehdoton peli ruuanlaitossa. Oliiviöljyä pulloon ja sillä on hyvä suihkuttaa paistinpannu. Jahas,kenen suunnittelema se sun pumpattava Barbarapanopuusi on
Mulla on Jamie Oliverin suunnittelema öljyspray pullo. Sellainen pumpattava. Ehdoton peli ruuanlaitossa. Oliiviöljyä pulloon ja sillä on hyvä suihkuttaa paistinpannu.