Niinpä.......... makuja pitäisi olla,tänään ostin sveitsiläistä cyerere alppijuustoa.sellaista ei ole valion eikä muidenkaan suomalaisten valmistajien valikoimissa.Pitäisi niitä makuja kehitellä,eikä vain mauttomampia nateroita.
Tarkoitat ehkä Gruyèreä? Se on kyllä varsin hyvää mutta itse yritän boikotoida Sveitsiläisten tuotteita maan pankkisektorin mädännäisyyden takia.
Alppikreivihän on miedompi kopio Sveitsiläisestä appenzelleristä, ihan jees. Mielestäni tosin Valion pitäisi yrittää tehdä suht halpaa maustettua juustoa (kuminagoudaa yms) eikä yrittää niinkään kopioida noita pitkään kypsytettyjä ja kalliita juustoja jotka on yleensä jopa alkuperäsuojattu. Siitä tulee kuitenkin kallista tehdä ja ihmiset ostaa siihen kalliiseen hintaan mieluummin sitä alkuperäistä.