Lainaus käyttäjältä: bdr-529 - 13.12.14 - klo:21:04Lainaus käyttäjältä: navettapiika - 13.12.14 - klo:20:14Lainaus käyttäjältä: BACKSPACE - 13.12.14 - klo:20:07Lainaus käyttäjältä: navettapiika - 13.12.14 - klo:20:03Jätä nyt ihmeessä se kinkku syömättä ja ota vaan ohrapuuroa jouluna. Kyllä pelko on suuri ja tappava. Miten tää menee... jos tuota on tuontilihassa, niin se tappaa kaikki. Mutta jos sitä onkin kotimaisessa, niin asia onkin vain vitsi Suhteessahan sitä oli huomattavasti paljon vähemmän kotimaisessa kuin tanskalaisessa kinkussa. Taivasteluahan tuo on, jos asianmukaisesti kinkun kypsentää, niin vaaraahan ei pitäisi olla, mutta jos siinä tunaroi ja on haava kädessä tai suussa niin voihan sen huonolla tuurilla saada. Tuskin näitä syömällä saa mutta raa´an lihan käsittelyssä riskinsä. Niin että sama riski, syö kotimaasta tai tanskalaasta. Voihan sen ottaa pois pussista ja laittaa uuniin vinyylihanskoilla. Tai kepulaiset voi laittaa kortsun joka sormeen.
Lainaus käyttäjältä: navettapiika - 13.12.14 - klo:20:14Lainaus käyttäjältä: BACKSPACE - 13.12.14 - klo:20:07Lainaus käyttäjältä: navettapiika - 13.12.14 - klo:20:03Jätä nyt ihmeessä se kinkku syömättä ja ota vaan ohrapuuroa jouluna. Kyllä pelko on suuri ja tappava. Miten tää menee... jos tuota on tuontilihassa, niin se tappaa kaikki. Mutta jos sitä onkin kotimaisessa, niin asia onkin vain vitsi Suhteessahan sitä oli huomattavasti paljon vähemmän kotimaisessa kuin tanskalaisessa kinkussa. Taivasteluahan tuo on, jos asianmukaisesti kinkun kypsentää, niin vaaraahan ei pitäisi olla, mutta jos siinä tunaroi ja on haava kädessä tai suussa niin voihan sen huonolla tuurilla saada. Tuskin näitä syömällä saa mutta raa´an lihan käsittelyssä riskinsä.
Lainaus käyttäjältä: BACKSPACE - 13.12.14 - klo:20:07Lainaus käyttäjältä: navettapiika - 13.12.14 - klo:20:03Jätä nyt ihmeessä se kinkku syömättä ja ota vaan ohrapuuroa jouluna. Kyllä pelko on suuri ja tappava. Miten tää menee... jos tuota on tuontilihassa, niin se tappaa kaikki. Mutta jos sitä onkin kotimaisessa, niin asia onkin vain vitsi Suhteessahan sitä oli huomattavasti paljon vähemmän kotimaisessa kuin tanskalaisessa kinkussa. Taivasteluahan tuo on, jos asianmukaisesti kinkun kypsentää, niin vaaraahan ei pitäisi olla, mutta jos siinä tunaroi ja on haava kädessä tai suussa niin voihan sen huonolla tuurilla saada.
Lainaus käyttäjältä: navettapiika - 13.12.14 - klo:20:03Jätä nyt ihmeessä se kinkku syömättä ja ota vaan ohrapuuroa jouluna. Kyllä pelko on suuri ja tappava. Miten tää menee... jos tuota on tuontilihassa, niin se tappaa kaikki. Mutta jos sitä onkin kotimaisessa, niin asia onkin vain vitsi
Jätä nyt ihmeessä se kinkku syömättä ja ota vaan ohrapuuroa jouluna. Kyllä pelko on suuri ja tappava.
Lainaus käyttäjältä: Sepeteus - 13.12.14 - klo:21:25Lainaus käyttäjältä: bdr-529 - 13.12.14 - klo:21:04Lainaus käyttäjältä: navettapiika - 13.12.14 - klo:20:14Lainaus käyttäjältä: BACKSPACE - 13.12.14 - klo:20:07Lainaus käyttäjältä: navettapiika - 13.12.14 - klo:20:03Jätä nyt ihmeessä se kinkku syömättä ja ota vaan ohrapuuroa jouluna. Kyllä pelko on suuri ja tappava. Miten tää menee... jos tuota on tuontilihassa, niin se tappaa kaikki. Mutta jos sitä onkin kotimaisessa, niin asia onkin vain vitsi Suhteessahan sitä oli huomattavasti paljon vähemmän kotimaisessa kuin tanskalaisessa kinkussa. Taivasteluahan tuo on, jos asianmukaisesti kinkun kypsentää, niin vaaraahan ei pitäisi olla, mutta jos siinä tunaroi ja on haava kädessä tai suussa niin voihan sen huonolla tuurilla saada. Tuskin näitä syömällä saa mutta raa´an lihan käsittelyssä riskinsä. Niin että sama riski, syö kotimaasta tai tanskalaasta. Voihan sen ottaa pois pussista ja laittaa uuniin vinyylihanskoilla. Tai kepulaiset voi laittaa kortsun joka sormeen. Noh, Spede vääntää tanskalaisen ruttosian ruhon kortsujen sisään niin saa joulumakkaraa......jotakin niille hyllyssä lojuville parasta ennen kortsuillekin on tehtävä.....Kepulaisille on turhaa ruveteta *****uleemahan, takasin tuloo....