Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
  • Tavallinen aihe

Aihe Superbakteeri  (Luettu 4216 kertaa)

Veetin poika

  • Vieras
Vs: Superbakteeri
Jätä nyt ihmeessä se kinkku syömättä ja  ota vaan ohrapuuroa jouluna. Kyllä pelko on suuri ja tappava. ;D
???

Miten tää menee... jos tuota on tuontilihassa, niin se tappaa kaikki. Mutta jos sitä onkin kotimaisessa, niin asia onkin vain vitsi  :o
Suhteessahan sitä oli huomattavasti paljon vähemmän kotimaisessa kuin tanskalaisessa kinkussa. Taivasteluahan tuo on, jos asianmukaisesti kinkun kypsentää, niin vaaraahan ei pitäisi olla, mutta jos siinä tunaroi ja on haava kädessä tai suussa niin voihan sen huonolla tuurilla saada.
 

 Tuskin näitä syömällä saa mutta raa´an lihan käsittelyssä riskinsä.

  Niin että sama riski, syö kotimaasta tai tanskalaasta. Voihan sen ottaa pois pussista ja laittaa uuniin vinyylihanskoilla. Tai kepulaiset voi laittaa kortsun joka sormeen.  ;D

Noh, Spede vääntää tanskalaisen ruttosian ruhon kortsujen sisään niin saa joulumakkaraa......jotakin niille hyllyssä lojuville parasta ennen kortsuillekin on tehtävä.....Kepulaisille on turhaa ruveteta *****uleemahan, takasin tuloo....

navettapiika

  • Vieras
Vs: Superbakteeri
Jätä nyt ihmeessä se kinkku syömättä ja  ota vaan ohrapuuroa jouluna. Kyllä pelko on suuri ja tappava. ;D
???

Miten tää menee... jos tuota on tuontilihassa, niin se tappaa kaikki. Mutta jos sitä onkin kotimaisessa, niin asia onkin vain vitsi  :o
Suhteessahan sitä oli huomattavasti paljon vähemmän kotimaisessa kuin tanskalaisessa kinkussa. Taivasteluahan tuo on, jos asianmukaisesti kinkun kypsentää, niin vaaraahan ei pitäisi olla, mutta jos siinä tunaroi ja on haava kädessä tai suussa niin voihan sen huonolla tuurilla saada.
 

 Tuskin näitä syömällä saa mutta raa´an lihan käsittelyssä riskinsä.

  Niin että sama riski, syö kotimaasta tai tanskalaasta. Voihan sen ottaa pois pussista ja laittaa uuniin vinyylihanskoilla. Tai kepulaiset voi laittaa kortsun joka sormeen.  ;D

Noh, Spede vääntää tanskalaisen ruttosian ruhon kortsujen sisään niin saa joulumakkaraa......jotakin niille hyllyssä lojuville parasta ennen kortsuillekin on tehtävä.....Kepulaisille on turhaa ruveteta *****uleemahan, takasin tuloo....
Kestääköhän se kortsu sen keittämisen, ettei vain jäisi raa´aksi ja sitten iskisi tauti. :o

Oksa

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 65793
Vs: Superbakteeri
eihän raakakypsytetyssä lihassa mitään tauteja ole mutta syöjällä saattaa ollakin;   jakomieli!

ja jos keput laittaa kortsuja sormiin niin laittaako remarit pehmeitä puuvilloja sormenvälit täyteen että ei koske kinkkuun?

kantola

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 27223
  • Ut sementem feeceris, ita metes.
Vs: Superbakteeri
Nyt sitten illalla valtakunnan ykköstelevisiossakin... kotimaisen lihan myynti saa näin sesongin alla buustia berseseen?

MOT keskittyy maanantaina sianlihaan, ja Spotlight käsittelee tiistaina antibiooteille vastustuskykyisiä bakteereita kanaloissa.

http://yle.fi/uutiset/mot_superbakteerit_loysivat_tiensa_sikatiloille/7688566

Yllä oleva materiaali on laadittu vain informatiivisessa tarkoituksessa, eikä siinä mainittuja seikkoja ole tarkoitettu ohjeeksi tai neuvoksi.

Oksa

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 65793
Vs: Superbakteeri
on se vaan hyvä kuin kokkare yle taas kannustaa yritysvetoiseen suomeen!