tulee vaan mieleen että kuinkahan kauan noin pieni meijeri oikeasti jatkaa hommia itsenäisenä, eli rahat riittää? tää on kyllä aika ihme miten täällä suomessa ei mikään pienehkö kannata montaakaan vuotta kun tuolla euroopassa on kaikkialla niin pientä toimijaa ja porskuttavat, jos on mediaa yleensä uskominen. täällä pienten tuotanto on pientä ja markkinointi kaupan hyllyillä olematonta, ite olen joskus ostanu kuusamolaista paikallisen marketin hyllyltä ja helevetin kallista mutta maku ei sanottavasti innosta lisää hankkimaan. miten lie sokerien laita?
sepe, sanoppa sinä viisaampana, mikä on se tuotettu elintarvike joka kelpaa jollekin tutkijalle? milloin on liikaa mikäkin, ja tietty nyky hommalla tehty ruoka tappaa kuiteskin, liikaa jotain ja yhteisvaikutus kaiken kanssa, loppu tulee! milloin muuten kansa oppii syömään?