On rankkaa, tosi rankkaa, juoda välipäivinä ja heti uuden vuoden jälkeen kaikki kotoa löytyvät alkoholijuomat, viinitetrat, viinapullot, glögit ja kaikki muut joita on hankittu norsulauman tarpeeksi vaikka vieraita oli kaksi, joulupukki ja muori. Normaalisti sivistynyt ihminen joisi kohtuudella, mutta jos omaa perinteiset suomalaiset geenit jossa kaikki tarjolla oleva on juotava kerralla? On noloa mennä huomenna tärisevin käsin kaurapuuroa ja kurkkua kun välipäivät on vedetty homeista goudaa ja rogueforttia, palanpainikkeena whiskyä without sparkles...
Tipaton helmikuu olisi paljon järkevämpi tapa. Elimistö saisi toipua, ja viinavarastot joita houkutusten välttämiseksi ei voi jättää talteen voisi juoda fiksusti alta pois. Kämpänkin voisi kerran vuodessa kuurata tolulla ja sekin olis pois nautintalistalta...
Viimeksi muokattu: 01.01.13 - klo:16:13 kirjoittanut supersammakko
Nothing is Something Worth Doing