http://fi.wikipedia.org/wiki/Antti_Heikkil%C3%A4_(ortopedi)
Katselin tänä aamuna Antin haastattelua ja ruoan valmistusta tv3.lta.
Heikkilä väittää,että valmisruokia ei pitäisi syödä lainkaan,koska niissä on liikaa suolaa ja sokeria sekä lisäaineita,joista ei vielä tiedetä tarpeeksi.
Maito,joka otetaan suoraan tankista on ihmisen parasta ravintoa,Meijeri pilaa sen käsittelyllä.Maidossa pitää olla bakteereita,koska suolisto tarvitsee niitä.
Ilman maitoa ei olisi meitä suomalaisia,maidon ansiosta suomalaiset pysyivät hengissä vaikeina pula-aikoina.
Raakamaidosta tehdyt juustot ovat terveysruokia.Sian pitää syödä monipuolista ruokaa,jotta lihasta tulee maittavaa.Pelkkä vilja ei riitä koska sika on sekasyöjä.
Liha pitäisi ostaa luomutilalta,joka on myös tilalla teurastettu.Matka teurastamoon aiheuttaa stressilihaa,joka ei ole ihmiselle terveellistä saati maukasta.
Viljatuotteita ihmisen suolisto kestää huonosti,koska viljaa on viljelty Suomessa vasta vähän aikaa,eikä ihmisen geeniperimä ole ennättänyt mukautua siihen. Myös perunan syöntiä pitäisi rajoittaa,koska siinä on liikaa hiilihydraatteja.
Eläinrasva ei ole vaarallista ihmiselle,vaan keinotekoisesti kovetetut kasvisrasvat ovat vaarallisia.
Heikkilä nauroi Eu:n julkaisulle,että poronliha ei ole luomua,koska se on villi eläin.
Heikkilä ihmettelee,miksi me annamme mädäntyä sienet ja marjat metsiin,mutta tuomme ulkomailta valtavat määrät turhia elintarvikkeita.
Tässäpä muutamia ajatuksia häneltä.ei ihme,että kauppa ja teollisuus on vihaisia hänelle. Jos kaikki ihmiset viitsis enemmän paneutua ja harkita,mitä suuhunsa laittaa,he olisivat myös terveempiä.
Täytyy myöntää,että itsekin olen tutkinut näitä asioita nyt,kun eläkkeellä on aikaa.
En ole aikaisemmin paljoa vilkuillut Heikkilän blogeja,mutta nyt on alkanut kiinnostamaan.
Sitä se joutilaisuus teettää.Heikkilä on kyllä itse ihan terveyden perikuva.