Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
  • Tavallinen aihe

Aihe Bourdain Anthony 1956-2018  (Luettu 2356 kertaa)

pig24

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 12805
Bourdain Anthony 1956-2018
Katsotaan Antin näkemys maailman parhaasta ruoasta Cacio e pepe. Tekeminen https://youtu.be/6XS79zR_kBk?t=39s
Resepti suomeksi https://www.iltalehti.fi/ruoka-artikkelit/201806082201001819_rh.shtml
Video ja Iltalehden resepti eroavat toisistaan. Videolla pasta tarjoillaan parmesan-vuoassa, jonka tekeminen näkyy myös videolla.

Sepeteus

  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 37228
Vs: Bourdain Anthony 1956-2018
Katsotaan Antin näkemys maailman parhaasta ruoasta Cacio e pepe. Tekeminen https://youtu.be/6XS79zR_kBk?t=39s
Resepti suomeksi https://www.iltalehti.fi/ruoka-artikkelit/201806082201001819_rh.shtml
Video ja Iltalehden resepti eroavat toisistaan. Videolla pasta tarjoillaan parmesan-vuoassa, jonka tekeminen näkyy myös videolla.

  Joo nämä Sipin holhouksessa olevat lehdet ei parmesaania tarjoile.

Eihän nää läskisoosia ja kuoriperunoita syövät ymmärrä juustosta  mitään. Valion edam käy kaikkeen.
Kuulleetkaan mitaa ,haloumista, fetasta, parmesaanista.

Viimeksi muokattu: 10.06.18 - klo:19:36 kirjoittanut Sepeteus

Köntys

  • Vieras
Vs: Bourdain Anthony 1956-2018
Katsotaan Antin näkemys maailman parhaasta ruoasta Cacio e pepe. Tekeminen https://youtu.be/6XS79zR_kBk?t=39s
Resepti suomeksi https://www.iltalehti.fi/ruoka-artikkelit/201806082201001819_rh.shtml
Video ja Iltalehden resepti eroavat toisistaan. Videolla pasta tarjoillaan parmesan-vuoassa, jonka tekeminen näkyy myös videolla.

  Joo nämä Sipin holhouksessa olevat lehdet ei parmesaania tarjoile.

Eihän nää läskisoosia ja kuoriperunoita syövät ymmärrä juustosta  mitään. Valion edam käy kaikkeen.
Kuulleetkaan mitaa ,haloumista, fetasta, parmesaanista.

Puhuuko nuo juustot sulle, vai mitä ääntä niistä kuuluu?

Oksa

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 71720
Vs: Bourdain Anthony 1956-2018
mutta sepehän maailmanimmeisenä on vetelly nuita kaikkia ja siitä johtuen on niiiin maailmankansalainen ja osaa syötä kaikkea muuta paitsi suomalaista ruiokaa,   onkohan sukua perluskoonille>?

Sepeteus

  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 37228
Vs: Bourdain Anthony 1956-2018
Katsotaan Antin näkemys maailman parhaasta ruoasta Cacio e pepe. Tekeminen https://youtu.be/6XS79zR_kBk?t=39s
Resepti suomeksi https://www.iltalehti.fi/ruoka-artikkelit/201806082201001819_rh.shtml
Video ja Iltalehden resepti eroavat toisistaan. Videolla pasta tarjoillaan parmesan-vuoassa, jonka tekeminen näkyy myös videolla.

  Joo nämä Sipin holhouksessa olevat lehdet ei parmesaania tarjoile.

Eihän nää läskisoosia ja kuoriperunoita syövät ymmärrä juustosta  mitään. Valion edam käy kaikkeen.
Kuulleetkaan mitaa ,haloumista, fetasta, parmesaanista.

Puhuuko nuo juustot sulle, vai mitä ääntä niistä kuuluu?

Kyllä se haloumi grillisä puhuu. Kokeile vaikka. Muistuttaisin vielä tuosta pasta reseptistä. Neitsyt oliiviöljy on ehdoton. Muuten sitä syö vanha Erkkikään

icefarmer

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 27817
  • vastustan
Vs: Bourdain Anthony 1956-2018
Katsotaan Antin näkemys maailman parhaasta ruoasta Cacio e pepe. Tekeminen https://youtu.be/6XS79zR_kBk?t=39s
Resepti suomeksi https://www.iltalehti.fi/ruoka-artikkelit/201806082201001819_rh.shtml
Video ja Iltalehden resepti eroavat toisistaan. Videolla pasta tarjoillaan parmesan-vuoassa, jonka tekeminen näkyy myös videolla.

  Joo nämä Sipin holhouksessa olevat lehdet ei parmesaania tarjoile.

Eihän nää läskisoosia ja kuoriperunoita syövät ymmärrä juustosta  mitään. Valion edam käy kaikkeen.
Kuulleetkaan mitaa ,haloumista, fetasta, parmesaanista.

Puhuuko nuo juustot sulle, vai mitä ääntä niistä kuuluu?

Kyllä se haloumi grillisä puhuu. Kokeile vaikka. Muistuttaisin vielä tuosta pasta reseptistä. Neitsyt oliiviöljy on ehdoton. Muuten sitä syö vanha Erkkikään
sepe ei öljyistä ymmärrä, brasilian lippu jos löytyy pakkaoksesta niin aina on hyää :) ;) :D ;D
Kaiken sen minkä Italian mafia joutuu tekemään laittomasti voi Suomessa tehdä laillisesti...

kantola

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 27223
  • Ut sementem feeceris, ita metes.
Vs: Bourdain Anthony 1956-2018
Tuossa Hannu Kanerva kertoo mikä on hyää.

Ruokahaasteiden jälkeiset olotilat 2  https://www.youtube.com/watch?v=bDt9WF0a9L0


Sentään syönytkin jotain eikä vain närpinyt suu ristissä juustokikkareita kuten jotkut.
Yllä oleva materiaali on laadittu vain informatiivisessa tarkoituksessa, eikä siinä mainittuja seikkoja ole tarkoitettu ohjeeksi tai neuvoksi.

Antidesantti

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 19299
  • Tämän foorumin lukeminen ei tee hyvää älykkyydelle
Vs: Bourdain Anthony 1956-2018
Kuulleetkaan mitaa ,haloumista, fetasta, parmesaanista.

Mitääs tuommonen mitaa-juusto mahtaapi olla,,,,,,?    🎅
"Lähes kaikki Kuntaliiton vuonna 2007 toteuttamaan kyselytutkimukseen osallistuvat kunnat olivat tukeneet jollain tavalla vesiosuuskuntien toimintaa."

  • Vieras
Vs: Bourdain Anthony 1956-2018
Katsotaan Antin näkemys maailman parhaasta ruoasta Cacio e pepe. Tekeminen https://youtu.be/6XS79zR_kBk?t=39s
Resepti suomeksi https://www.iltalehti.fi/ruoka-artikkelit/201806082201001819_rh.shtml
Video ja Iltalehden resepti eroavat toisistaan. Videolla pasta tarjoillaan parmesan-vuoassa, jonka tekeminen näkyy myös videolla.

  Joo nämä Sipin holhouksessa olevat lehdet ei parmesaania tarjoile.

Eihän nää läskisoosia ja kuoriperunoita syövät ymmärrä juustosta  mitään. Valion edam käy kaikkeen.
Kuulleetkaan mitaa ,haloumista, fetasta, parmesaanista.

Puhuuko nuo juustot sulle, vai mitä ääntä niistä kuuluu?

Kyllä se haloumi grillisä puhuu. Kokeile vaikka. Muistuttaisin vielä tuosta pasta reseptistä. Neitsyt oliiviöljy on ehdoton. Muuten sitä syö vanha Erkkikään
Se on sinun suoles joka puhuu, kun syöt sitä halloumia ja se "rätinä" grillatessa johtuu siitä suolavedesta ja rasvasta. Ei siinä neitsyet tai oliiviöljyt auta, kun käytät jotain Pirkka pastaa

Viimeksi muokattu: 11.06.18 - klo:20:20 kirjoittanut Jätkä

+200

  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 4637
  • Paalauksen iloa
Vs: Bourdain Anthony 1956-2018
Katsotaan Antin näkemys maailman parhaasta ruoasta Cacio e pepe. Tekeminen https://youtu.be/6XS79zR_kBk?t=39s
Resepti suomeksi https://www.iltalehti.fi/ruoka-artikkelit/201806082201001819_rh.shtml
Video ja Iltalehden resepti eroavat toisistaan. Videolla pasta tarjoillaan parmesan-vuoassa, jonka tekeminen näkyy myös videolla.

  Joo nämä Sipin holhouksessa olevat lehdet ei parmesaania tarjoile.

Eihän nää läskisoosia ja kuoriperunoita syövät ymmärrä juustosta  mitään. Valion edam käy kaikkeen.
Kuulleetkaan mitaa ,haloumista, fetasta, parmesaanista.
Mitä vikaa läskisoosis ja kuoriperunois on :o

pig24

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 12805
Vs: Bourdain Anthony 1956-2018
Mitä vikaa läskisoosis ja kuoriperunois on :o

Minun mielestäni ruokien kuningas on sian niskasta (kassler) tehty pihvi, mutta koska aloitus koski Antin näkemystä, en lähtenyt avaamaan tätä sen pitemmälle.
-2-3 reilua siivua sian niskaa
-ennen uuniin/mikroon laittamista maustetaan pippurilla, paprikalla ja tillillä
-kun pihvit ovat kypsiä, vähän himalajansuolaa päälle.
- jos joku on tehnyt pastaa/perunaa/riisiä tms., niihin ei kannata koskea.
Nelosolutta kyytipojaksi.