Ei tuon parempia.
Hiehot ovat siroluisia, joten niissä voi olla yllättävän hyvä saanto ja tuossa sun eläimessä oli tuo rasva 2, joka merkkaa aika paljon jos ja kun leikataan pintarasvat pois. Oliko nuo kaikki lihat leikattu luuttomaksi eli ei ollut mitään grillikylkeä tai vastaavaa, jossa mukana on luuta nostamassa lihaprosenttia. (tulipa kummallinen sivulause?)
Sonneista ei kokemusta, kun ei niitä ole kasvamassa. Limpparihiehoilla on ollut lihaprosentit ruhopainosta muistaakseni 70-78 välillä. Joskus joku ollut alle 70 ja silloin miettinyt, että mikähän vika ollut vai onko punnittu väärin. Jonkinlainen korrelaatio on tuohon luokittumiseen, mutta yksittäisen eläimen kohdalla voi tietysti olla aika paljon poikkeamaakin. Sun otoskoko on tässä tapauksessa tuo yksi eläin, joten hirveän pitkälle meneviä johtopäätöksiä ei voi vetää.
Normaalisti keittyneessä li-vasikassa lihasaanto vielä suurempi, koska rasvaa vähän ja lihaa paljon ja luut vielä melkoisen sirot verrattuna aikuisempaan eläimeen
Sen verran pitää vielä täsmentää, että meillä suoramyyntihiehot on useimmin niitä, jotka eivät kelpaa ala carte-luokkaan eli ovat aavistuksen vaatimattomampia luokitukseltaan.
Oliko muuten blondi vai mikä ristetys?