Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
  • Tavallinen aihe

Aihe Venäläinen voitesti  (Luettu 2665 kertaa)

kantola

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 27223
  • Ut sementem feeceris, ita metes.
Venäläinen voitesti
Toverin tutkima pask...rasvainen totuus, yli puolet voista on "sinne päin" -tehtyä tavaraa, ellei jopa väärennettyä.

http://www.maaseuduntulevaisuus.fi/talous/ven%C3%A4j%C3%A4ll%C3%A4-myyt%C3%A4viss%C3%A4-voimerkeiss%C3%A4-isot-laatuerot-valion-oma-merkki-ei-saanut-parasta-sijoitusta-1.166460
Yllä oleva materiaali on laadittu vain informatiivisessa tarkoituksessa, eikä siinä mainittuja seikkoja ole tarkoitettu ohjeeksi tai neuvoksi.

navettapiika

  • Vieras
Vs: Venäläinen voitesti
Maksettu mainos..tai tutkimus. Sen lauluja laulat, jonka leipää syöt..

Oksa

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 66094
Vs: Venäläinen voitesti
mutta kun kansan tietää tuossa ei edes maksuja tarvinnu.... net vaan osaa pilata minkä tahansa oman kun vaan markkinat vetää!   sehän on nähty jo vuosisatoja..                            jo isoisä voita kuskatessa tuonne totesi asian..

BACKSPACE

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 28355
  • für immer
Vs: Venäläinen voitesti
Maksettu mainos..tai tutkimus. Sen lauluja laulat, jonka leipää syöt..
Ulkomailla kaikki makututkimukset ovat maksettuja, mutta Suomessa ei 😅😅
On olemassa 10 ihmistyyppiä. Ne jotka ymmärtävät binääriluvut ja ne jotka eivät ymmärrä.

kantola

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 27223
  • Ut sementem feeceris, ita metes.
Vs: Venäläinen voitesti
Maksettu mainos..tai tutkimus. Sen lauluja laulat, jonka leipää syöt..
Ulkomailla kaikki makututkimukset ovat maksettuja, mutta Suomessa ei 😅😅
meillä on hyvä maku ja korkea kotimainen laatu. 😜
Yllä oleva materiaali on laadittu vain informatiivisessa tarkoituksessa, eikä siinä mainittuja seikkoja ole tarkoitettu ohjeeksi tai neuvoksi.

navettapiika

  • Vieras
Vs: Venäläinen voitesti
Maksettu mainos..tai tutkimus. Sen lauluja laulat, jonka leipää syöt..
Ulkomailla kaikki makututkimukset ovat maksettuja, mutta Suomessa ei 😅😅
meillä on hyvä maku ja korkea kotimainen laatu. 😜
Tuo on totta, mutta täysin puolueetonta tutkimusta saa varmasti etsiä..jos ei nyt ihan vääristellä tuloksia niin ainakin jätetään jotain ikävää kertomatta.

BACKSPACE

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 28355
  • für immer
Vs: Venäläinen voitesti
Maksettu mainos..tai tutkimus. Sen lauluja laulat, jonka leipää syöt..
Ulkomailla kaikki makututkimukset ovat maksettuja, mutta Suomessa ei 😅😅
meillä on hyvä maku ja korkea kotimainen laatu. 😜
Tuo on totta, mutta täysin puolueetonta tutkimusta saa varmasti etsiä..jos ei nyt ihan vääristellä tuloksia niin ainakin jätetään jotain ikävää kertomatta.

Eli tämä olisi ollut puolueeton jos "Moskovan useiden meijerien" voit olisivat jääneet viimeisiksi  ;D

Voista taitaa tulla just niin hyvää kuin miten lehmä on ruokittu. Rasvan muoto muuttuu ruokinnan rasvahappokoostumuksen mukaan, ja tietty lypsytekniikan ja maidon jäähdytyksen yms.
On olemassa 10 ihmistyyppiä. Ne jotka ymmärtävät binääriluvut ja ne jotka eivät ymmärrä.

navettapiika

  • Vieras
Vs: Venäläinen voitesti
Maksettu mainos..tai tutkimus. Sen lauluja laulat, jonka leipää syöt..
Ulkomailla kaikki makututkimukset ovat maksettuja, mutta Suomessa ei 😅😅
meillä on hyvä maku ja korkea kotimainen laatu. 😜
Tuo on totta, mutta täysin puolueetonta tutkimusta saa varmasti etsiä..jos ei nyt ihan vääristellä tuloksia niin ainakin jätetään jotain ikävää kertomatta.

Eli tämä olisi ollut puolueeton jos "Moskovan useiden meijerien" voit olisivat jääneet viimeisiksi  ;D

Voista taitaa tulla just niin hyvää kuin miten lehmä on ruokittu. Rasvan muoto muuttuu ruokinnan rasvahappokoostumuksen mukaan, ja tietty lypsytekniikan ja maidon jäähdytyksen yms.
Makuunhan  vaikuttaa juurikin tuo ruokinta. Sekin toki, että miten maitoa käsitellään.. Mutta vaikuttaa siihen toki valmistusmenetelmäkin, kirnuvoin voittanutta ei ikävä kyllä ole.
Ihmetystä kyllä herätti tuo koli-bakteereitten määrä,  eikö venäläiset pastöroikaan kaikkea maitoa.
Oli, miten oli..voi on herkkä tuote ja kotivoin vääntäminenkin taitolaji.

EX-FERMERI

  • Aktiivi
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 351
Vs: Venäläinen voitesti
Toverin tutkima pask...rasvainen totuus, yli puolet voista on "sinne päin" -tehtyä tavaraa, ellei jopa väärennettyä.

http://www.maaseuduntulevaisuus.fi/talous/ven%C3%A4j%C3%A4ll%C3%A4-myyt%C3%A4viss%C3%A4-voimerkeiss%C3%A4-isot-laatuerot-valion-oma-merkki-ei-saanut-parasta-sijoitusta-1.166460

"Laatuongelmaisiin luokiteltiin muun muassa Arla Natura -voi. Valiolle vuodesta 2014 Viola-voita tehnyt paikallinen sopimustuotantomeijeri Kohmaister RUS tuottaa myös Arla Natura -voin.

Valio Venäjän nettisivuilla tuotantolaitosta luonnehditaan huipputeknologiaa hyödyntäväksi ja täysin automatisoiduksi. Toisaalta selvitys pitää Kohmaister RUS:in valmistamaa Gudberg-voita huippulaatuisena."

Siis samasta meijeristä huippulaatuista, hyvää ja paskaa. Miten se on mahdollista täysin automatisoidussa ja huipputeknologisessa meijerissä? Olisikohan brandillä ja frangien tiskiin latomisessa merkitystä niinkuin danonen tapauksessa?
Ei voi palata ellei lähde. Jokainen päivä poissa Helsingistä on lottovoitto.

de Citonni

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 8718
  • Don't dream your life, live your dreams.
Vs: Venäläinen voitesti
Venäläisestä voista en mitään tiedä, kun en koskaan maistanut, mutta sen mitä Suomessa voita ostanut, niin Juustoportin voi on mun mielestä parasta.
On niin ihanaa olla tekemättä mitään ja levätä sen jälkeen.

navettapiika

  • Vieras
Vs: Venäläinen voitesti
Venäläisestä voista en mitään tiedä, kun en koskaan maistanut, mutta sen mitä Suomessa voita ostanut, niin Juustoportin voi on mun mielestä parasta.
Juurikin kirnuvoita..minähän sanoin.

de Citonni

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 8718
  • Don't dream your life, live your dreams.
Vs: Venäläinen voitesti
Venäläisestä voista en mitään tiedä, kun en koskaan maistanut, mutta sen mitä Suomessa voita ostanut, niin Juustoportin voi on mun mielestä parasta.
Juurikin kirnuvoita..minähän sanoin.

Ei se extruderista tuleva massa edes näytä voille.
On niin ihanaa olla tekemättä mitään ja levätä sen jälkeen.

jeep

  • Vieras
Vs: Venäläinen voitesti
Maksettu mainos..tai tutkimus. Sen lauluja laulat, jonka leipää syöt..
Ulkomailla kaikki makututkimukset ovat maksettuja, mutta Suomessa ei 😅😅
meillä on hyvä maku ja korkea kotimainen laatu. 😜
Tuo on totta, mutta täysin puolueetonta tutkimusta saa varmasti etsiä..jos ei nyt ihan vääristellä tuloksia niin ainakin jätetään jotain ikävää kertomatta.

Eli tämä olisi ollut puolueeton jos "Moskovan useiden meijerien" voit olisivat jääneet viimeisiksi  ;D

Voista taitaa tulla just niin hyvää kuin miten lehmä on ruokittu. Rasvan muoto muuttuu ruokinnan rasvahappokoostumuksen mukaan, ja tietty lypsytekniikan ja maidon jäähdytyksen yms.
Makuunhan  vaikuttaa juurikin tuo ruokinta. Sekin toki, että miten maitoa käsitellään.. Mutta vaikuttaa siihen toki valmistusmenetelmäkin, kirnuvoin voittanutta ei ikävä kyllä ole.
Ihmetystä kyllä herätti tuo koli-bakteereitten määrä,  eikö venäläiset pastöroikaan kaikkea maitoa.
Oli, miten oli..voi on herkkä tuote ja kotivoin vääntäminenkin taitolaji.
http://portugalresident.com/bread-and-butter
https://peilincorbanese.com/tag/azores-butter



carhu

  • Vieras
Vs: Venäläinen voitesti
Maksettu mainos..tai tutkimus. Sen lauluja laulat, jonka leipää syöt..
Ulkomailla kaikki makututkimukset ovat maksettuja, mutta Suomessa ei 😅😅
meillä on hyvä maku ja korkea kotimainen laatu. 😜
Tuo on totta, mutta täysin puolueetonta tutkimusta saa varmasti etsiä..jos ei nyt ihan vääristellä tuloksia niin ainakin jätetään jotain ikävää kertomatta.

Eli tämä olisi ollut puolueeton jos "Moskovan useiden meijerien" voit olisivat jääneet viimeisiksi  ;D

Voista taitaa tulla just niin hyvää kuin miten lehmä on ruokittu. Rasvan muoto muuttuu ruokinnan rasvahappokoostumuksen mukaan, ja tietty lypsytekniikan ja maidon jäähdytyksen yms.

 Kyllä hyvästäkin maidosta saadaan  huononlaatuista tuotetta jos jalostajalla ei ole tarpeeksi tieto-taitoa.