Uutisessa väitetään, että nostaa rasvapitoisuutta 30% 😅😅😅😅😅
Ihan pikkuinen virhe siis... normaali "maatalousalan painovirhe" 😅😅
Vai perinteinen prosenttilaskennon virhe sekä väärinymmärtäminen? Kuis paljon nykyään rasvaprosenttia pystyy muuttamaan ruokinnalla jos puhutaan ääripäistä eli oikein vähärasvaista maitoa tuottavasta ruokinnasta vaihdetaan oikein rasvaista maitoa tuottavaan? Se muutos voi olla yllättävän suuri jos lasketaan kuinka monta prosenttia muutos on siitä vähärasvaisesta vaihtoehdosta.
No toi nosti pitoisuutta arvosta 4,2 arvoon 4,4, laske siitä mielesi mukaan tuleeko 30% korotus.
Muilla keinoilla on sitten saatu satunnaisesti esim. pitoisuudesta 3,8% nostettua arvoon 4,8%.
Rasvaa on turha tuottaa, kun sihen sitoutuu energiaa enemmän kuin mitä siitä maksetaan. Määrä ja valkuainen on se millä tienaa.