ite laitoin tosa lopumalla viikkoa kolmen lihan pataa cordon blööhön valmistumaan pataatin ja lanttu ja porkkana palojen kanssa tais sinne sipuliakin lopsahtaa ja selleriä ja palsternakkaakin. se alko hiljalleen muhia siellä keskiviikkoiltana ja kun tuossa torstai iltana sitä pikkasen vetellä jatkoin, - kun oli kalja päässy hieman väheneen siinä, lisäsin siihen pippurit ja pikkasen orekaanoa ja muskottia niin eilen kun tulin aurausmerkkien korjuusta niin olipa taas ihan suun mukaista soppoo. lampaan luista oli lihat irti ja niiin pehmoista maultaan. saakeli vaikka kuin muistaa sen suolan niin aina se meinaa ennen syöntiä unohtua.
munavoi tillillä karjalanpiirakan päällä oli sitten ihan syömisen paikka. ja taas tuli kupu ra*****a vaikka ei ruokahommissa päiväkauteen tarvinna oleskellakaan. surkeinta tuossa on vain se että just kun se on hyvin hautunna niin se loppuu!