http://keskustelu.suomi24.fi/node/5127487
"Ei riitä niin. Sikojen ennenaikainen..
varmistaa sen. Tosin monikohan niistä kuvissa nähdyistä raadoista myydään kuitenkin kuluttajille? Sinun pöytääsi?
Herrasväki ostaa Eurooppalaisia laatutuotteita. Harmaasuolattu nesteellä täytetty "atrian" kinkku ei ole todellakaan laadukas. Sinulta vaan puuttuu vertailu kohdat. Erehdyin kerran ostamaan Vaajakoskella tuotettua kotimaista texel-lammasta ja sen jälkeen en ole kotimaista lihaa enää syönnyt, Uusi-Seelantilaista kyllä moneen kertaa ja kotimainen kauppiaskin kehui sitä paremmaksi.
Sinä et ymmärrä Suomalaista makunautintoa verrattuna Eurooppalaiseen. Kinkkussakin Suomessa lisätään vesi että se olisi mehevän makuinen. Mutta taas Euroopassa kuivataan se luonnollinenkin vesi pois että saadaan se lihan maku täystelemäisemmäksi.
Se meissä Suomalaisissa on vikana että kuvittelemme että teemme maailman maukkainta ja parasta ruokaa. Mutta jos meinaa myydä muutakin ulkomaille kuin bulkkituotteita niin kannattaa ottaa selvää muitten makutottumuksista muutenkin kuin ottamalla se yksi suupala ja toteamalla "hyi hitto kun oli pahaa".
Toisaalta Suomalainenkaan ei varmaan tykkää omasta ruuasta kun kotiruoka on useimmillekin pikaruokaa ja ruokailu tehdään alle varttitunnissa ja esim Ranskassa illallinen kestää sen parituntia. Siinä oli Suomipojalla alkuun opettelua kun ruuat heitti kymmeneen minuuttiin naamaansa sitten odotteli että isäntäväki saa syödyksi.