Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 63

Aiheet - kantola

Vapaa sana / Perätilan asukkaita
: 12.10.18 - klo:22:08
Vai mitä apenaksia nämä ovat?? Neliveto päällä ja melko tuima tuo katse eteenpäin.

Remote village where people walk on all fours  https://www.youtube.com/watch?v=6GlNQzjii1c
Vapaa sana / Kuka leikkaa eniten?
: 07.10.18 - klo:21:43
Miksei enää käydä kisaa siitä mikä puolue leikkaa eniten? Luvataan vaan lisää rahea jos edes vaivautuu äänestämään... voe voe.


Vuonna 2015 Stubb halusi taata "dramaattisen rajut leikkaukset" ja kako pärjäsi: Noin viikon uutiset: Leikkaukset


Demarit olivat kisassa toisena: Näistä isot puolueet aikovat leikata – katso vertailu

Kättä lippaan... ilmoittakaahan jos käytte peijasissakin nauttimassa tästä valtion karjasta jalostetuista ilmaisista lounaista, sillä niitähän ei näköjään ole.

"Lapin Kansan tekstiviestipalstalla julkaistiin maanantaina tekstiviesti, jossa lähettäjä kertoi verottajan kysyneen, kuinka paljon lähettäjä on saanut maanvuokrauksesta hirvenlihaa viimeisen viiden vuoden aikana."

https://www.lapinkansa.fi/lappi/pitaako-maanomistajan-ilmoittaa-metsastysseuralta-saamansa-hirvenlihat-verottajalle-2273979/

Lehden maksumuurin taakse ei näe mutta... eikös se ole sama minä vuokran saa, rahana tai lihana, kaikki yhtä 2-lomakkeella ilmoitettavaa maatalouden vuokratuloa?
Vapaa sana / Totuus turvetuotannosta
: 01.10.18 - klo:01:03
Totuus tulee kokeneen ammattilaisen suusta, Etelä-Pohjanmaalta. Nih.

"Turvesuo ei tuota tuotannon aikana päästöjä vesistöön ainakaan enempää kuin viereiset ojitetut metsät ja turvekankaat. Hoidettu turvesuo pikemminkin puhdistaa muuten metsistä valuvia humusvesiä."

https://www.maaseuduntulevaisuus.fi/politiikka/artikkeli-1.307647

Miksi kaksoset eivät tällaisia linkitä? Puolueensa terävimmän kärjen liki tunturipuron kirkasta sanomaa.

Luulisi ministerismiehen käskevän vain naulaamaan maakunnissa ovet ja ikkunat kiinni ja muuttamaan muiden muukalaisten sekaan Itäkeskukseen, aiheuttamasta veronmaksajille sen suurempia kustannuksia mutta ei. Lisää vaan löylyä kiukaalle.

Petteri Orpo: "Tanskan elintarvikeviennin arvo on kymmenkertainen verrattuna Suomeen – miksi me emme pystyisi samaan?"


Taitaa Petteri ollakin ehdolla ensi vaaleissa Sipin kaverina Oulun vaalipiirissä?
Tossa Jeepille pari juttua aforismien tilalle kun ei ilmeisesti lue Ari "lautakasa" Korvolan luotsaamaa nykyanakistista Seuraa. Lisää vastaavia juttuja näkyy olevan luetuimpien joukossa huru mykke.

https://seura.fi/asiat/ajankohtaista/miia-kieltaytyi-palkattomasta-tyosta-kunta-haki-holhouksen-alaiseksi-pitaako-kunta-ilmaistoista-kieltaytyvaa-hulluna/

https://seura.fi/asiat/ajankohtaista/aktiivimalli-jaavuoren-huippu-pysayttava-kirje-asiantuntijalta-palkattoman-tyon-maara-rajahtanyt/


Kannattaa talven aikana siivota ja verhoilla ainakin se Jeepin takapenkki jotta voi antaa herroille vieläkin paremmat kyydit ensi hallituskaudella.

Ei se olekaan Valio eikä Ossuuskuntateollisuus... se on lähikauppias joka teitä vyötäröillänne tervehtii. Terveellinen maitohylly on perimmässä peränurkassa... Ja ei kun vyötä jatkamaan.

"Lähes kolme neljäsosaa suomalaisista miehistä ja kaksi kolmasosaa naisista on ylipainoisia."

Epäterveellisten valintojen tekeminen on tehty ruokakaupoissa liian helpoksi ja houkuttelevaksi https://yle.fi/uutiset/3-10364782
Saattaa tuo Juha Marttilan suku ollakin yllättävän merkityksellistä Suomen historiassa. Huh... :o


Simossa tutkitaan Suomen suurinta kivikautista hautausmaata  https://yle.fi/uutiset/3-10356339
Vapaa sana / Nyt se vihdoin on löydetty
: 21.08.18 - klo:07:34
Nimittäin se VeetiEemelin tundrafarmari. Kaikki muut ovat etelää.

"Benjamin Vidmar on maailman pohjoisin viljelijä. Hänen iglun mallinen kasvihuoneensa sijaitsee Norjan Huippuvuorilla, runsaan tuhannen kilometrin päässä Pohjoisnavalta." 

https://www.maaseuduntulevaisuus.fi/ymp%C3%A4rist%C3%B6/artikkeli-1.286477

Vapaa sana / Turkki liiraa
: 18.08.18 - klo:19:57
Lomailemalla Turkissa voi kokeilla miltä tuntuu olla ökyeläkeläinen. Taitaa olla karvakäsilläkin paikallinen kepuruoka arvossaan kun tuontitavara on kultakääreissä.

Turkissa asuva suomalainen liiran syöksystä: Turisti tuntee olonsa rikkaaksi, paikallinen kauhistelee kallista lihaa – "Nyt joudutaan todella jo miettimään, mitä ruokapöytään pannaan" https://yle.fi/uutiset/3-10348009

Turkissa tuontitavarat eivät mene kaupaksi https://yle.fi/uutiset/3-10358560
Vapaa sana / Puupalttoo paras
: 16.08.18 - klo:21:10
Suomalaisille, pehmeämpi liukosellusta tehty tai sitten kovempi malli.

Vihreiden Halmeenpää: Vaatteiden tuotanto saastuttaa enemmän kuin lento- ja laivaliikenne yhteensä

Tuo kovempi malli tietysti ekologisin, kannattaa suositella kaikille, etenkin Helsingin ulkopuolisille "haittasuomalaisille". :)
Metsätalous / Not in my backyard
: 16.08.18 - klo:20:20
Oe voe, sellaista elämä on...

https://www.koillissanomat.fi/uutisetkoillismaa/hakkuu-yltaa-aikkiloiden-rantasaunalle--metsanomistaja-toimii-lain-puitteissa-mutta-mokinomistajat-ihmettelevat-34meidan-pitaa-pyytaa-hanelta-lupa-mutta-hanen-ei-pida-pyytaa-meilta-mihinkaan-lupaa34-6.100.405260.23a0fda77b

Minä olisin kiitollinen nyt vain hieman avoimemmasta maisemasta ja siitä että tuulikin pääsee paremmin puskemaan, eivät saunalla sääsket viihdy. Maisema korjaantuu kyllä, tuon naapurin vajaatuottoisen kunttakuusikon tilalle pääsee kasvamaan hyvä metsä. Siinä välissä kannattaa hyödyntää esim. mahdollisuudet uudistusalan marjoihin ja sieniin eikä ruikuttaa suut happamina ikuisesti lehtien palstoilla.
Hyvin kulkee tavara seulan läpi MeriCrusherista. Synkkä kuusikko muuttuu todella nätiksi pelloksi. :)

http://www.urakointiuutiset.fi/uutiset/suokoneen-mericrusher-kunnossapitoon/
Vapaa sana / En kniv i fickan
: 04.08.18 - klo:08:06
Eikös se Veetieemelinkin kannattaisi ottaa Mora mukaan rouvan kanssa Levin ruskaretkelle lähtiessään? Kittilän kuulaassa illassa on mukava kierrellä ja tutustua lähemminkin tundran suuresti kukoistavaan maatalouteen.


"Tuottaja jakoi kuivikkeiden sekä rehujen osto- ja myyntiryhmään Facebookissa kuvan viilletyistä rehupaaleista. Tätä arveltiin keskustelussa eläinaktivistien tekosiksi. Tavoitteena olisi saada maan kotieläintuotanto loppumaan."

Eikö kuivuus riitä riesaksi? Ruotsalaistilojen rehu- ja olkipaalit ilkivallan kohteena https://www.maaseuduntulevaisuus.fi/maatalous/artikkeli-1.278456
Osin ihmetyttää tuo uutinen kun maahamme tuli kuin tilattuna muuan vuosi sitten geelitukkaisia komistuksia tuhatmäärin... eikö suomineidoille kelpaakaan Reissumiestä mutustamaan?

Kengityssepästä tuli tähti mainoksiin – nelikymppiset miehet ovat kuumaa kamaa mallimarkkinoilla https://yle.fi/uutiset/3-10314721
Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 63