Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 10

Viestit - jkk

Sain vihdoinkin agronetin toimimaan massikan Gta-paneeliin.

Katso liite...
siksihän me vt,n miehet keritään oleen niin usein agrossa ;)
 

Varokaa nyt ettei tuu pahoja haukia kun pitää niin surffata  ;)
Kyllä mulla on ainakin vielä startti pelittänyt tm:äs, muutama tuhat on nyt mittarissa. Saa nähdä koska probleemat alkaa, jos alkaa ::)
Kätevän näköistä hommaa, parantaakohan tuo kiimoja merkittävästi ::) ;D

http://www.city.fi/antitv/klippi/16178/

Hygieniastakin huolehditaan kun seminologi pääsee vielä lopuksi suihkuun ennen seuraavaa tilaa  ;D
Se kannattaa ainakin huomioida että pesurin vastus lämmittää vettä myös pesun aikana jos se jäähtyy liikaa. Tähän ei varaajasta ole enää apua...
Mä oon kans vaihtanut lombardiniin kansipahvin, nyt on metallinen. Vika ilmeni jännällä tavalla. Konetta ei saanut millään käyntiin, mutta kun otti syylärin korkin pois niin lähti käyntiin ja taas kun laittoi korkin paikalleen niin ei millään käyntiin... outo juttu  ::)
Muistelisin että milli sanotaan ohjekirjassa.

Milli ei tunnu ku rahas   :P
Mulle tuli ovet tuolta

http://www.yrityshaku.net/yrityshaku/tiedot/Teollisuus/Hitsauspalvelut/Hulkko+Markku+Tmi/

Kilpailukykyinen hinta ja hyvä laatu. Ovet sai asennettuna tai ilman.
(Maalaispoika ainakin löytää ne sivut tuon toisen vakifoorumin kautta kyllä  ;)).

Ompa sitä tullu myös huoltamolla käytyä ;) :D
Olisit hommannu 2 satsia niin saisitta molemmat säätää! ;D

Melkoisia säätäjiä ootta  ;D
Koneet, laitteet ja tekniikka / Vs: l/ha?
: 21.03.08 - klo:21:32
Meikäläisellä meni 140l/ha maitotilalla. Voi oikeastaan sanoa että lähes kaikki työt tehdään omalla kalustolla. Viime vuonna oli vielä aika paljon maansiirtotöitä jotta voi tuo lukema vähän pienentyä kun tekee vaan normaalit hommat.
Kyllähän niitä varmaan laitettas täs maas paljonkin, mutta kun tuppaavat niin usein nykyään vaatimaan betonikantta ympäristöluvissa. Ympäristökeskukset ei aina muutenkaan tahdo hyväksyä näitä pressualtaita ja perusteluna tälle monesti vain mielipide. (Ei, en ole hakenut lupaa kattamattomalle kumialtaalle.)Niin ja sit ison ison meren tuollapuolen (ameriikan yhdysvalloissa) riittää rakennusmateriaaliksi pelkkä savi ...............

Eeei taida edes tarvita mennä edes sine asti. Eikös männä vuonna ollu kv:ssä juttua jostain enklantilaisesta valtavasta maatilasta, millä oli lietealtaana vain maahan kaivettu kuoppa ::) ::)

3 kilometrin päästä löytyy sellainen  :o Ja aivan viranomaisten hyväksymä  ::)
Uuden osan kuilujen päihin tein huuhteluputket jotka menee kuilun pohjaan 2/kuilu. Sinne päästän lietekärryllä pari kertaa vuodessa muutaman kärryllisen, saa vain aitaa nojailla ja kattella kun pska lähtee ;D Ainoastaan hiehopuolella tuo ongelma, lehmillä toimii ilman mitään.

Sun pitää ottaa niistä kuvia, niin saan vähän mallia. Uuteen osaan ne saisi vielä laitettua ennen valuja. Vanha puolikin rupeaa varmaan pelaamaan, kun saa sieltä umpilehmät ja isommat hiehot pois.

Laitoin postia.
Meillä on naapurin kanssa puoliksi pomon lietekuilusekoitin. Aika työläs sekin on ja vettä pitää päästää yhtä paljon kun laudalla sekais, ja jos pohjasta asti haluaa sekoittaa niin ei ulotu. En oo varmaan viiteen vuoteen käyttänyt kyseistä härveliä.

Uuden osan kuilujen päihin tein huuhteluputket jotka menee kuilun pohjaan 2/kuilu. Sinne päästän lietekärryllä pari kertaa vuodessa muutaman kärryllisen, saa vain aitaa nojailla ja kattella kun pska lähtee ;D Ainoastaan hiehopuolella tuo ongelma, lehmillä toimii ilman mitään.
Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 10