Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 13

Aiheet - hvinnamo

 Mitä nyt olen näitä keskusteluja traktorimerkeistä lukenut, niin voin todeta että mun mielestäni Massey Fergusonin omistajat/haltijat ovat kaikkein fanaattisimpia merkkinsä puolustajia. Johtuuko se että halutaan pönkittää omaa ostopäätöstä tai saada joku muukin haksahtamaan samaan merkkiin, jolloin tuntuis vähän kuin: Jaettu vitutus on puolikas vitutus tai jotain? Ei Valtra-kuskitkaan ole niin lujauskoisia puolustaessaan merkkivalintaansa, sitähän ei kukaan uskoisi kuitenkaan ja Valtramiehet fiksuina tietävät sen.
   Tunnettuja fanaattisia MF-höyrähtäneitä mm:

 Maikki, Timo, 3070C, Landehoo, Real-nisti, Dynashit, MVF8, Hiller, K Ari, Samitoor...keksi itse lisää!  :)
 
Koneet, laitteet ja tekniikka / Mikä T?
: 03.02.13 - klo:11:14
 Kertokaas nyt minulle tyhmälle ja tietämättömälle että mikä tää T-juttu oikein on? Kokoajan joku kyselee jostain T156 vs T172 ja sitten joku kyselee jostain T131 tai mitä niitä nyt onkaan. Yritin googlettaa , mutta sieltä tuli vaan jostain räppäri Iso-Tee:stä juttua. Jotain ihmeellistä sen täytyy olla, kun niin moni siitä puhuu.

Eli mikä on TEE?
http://www.costella.fi/index.php?id=1345&gclid=COKYrKCn8rQCFeN4cAod4yAA_g

 Riippuu varmasti hinnasta ja mulle ainakin tuntematon valmistaja toi Atlantic, vaikka prosuurissa kehutaankin sen olevan liikevaihdoltaan lähes miljardiluokkaa oleva yritys.
 Muuten tuollanen sopisi nykyiseen patteriverkostoon helposti.
  Vaan junttimaisuuttaan alentuu kommentoimaan tyyliin:

- Mulle ei *****illa
- Sult ei kysytty
- Haista paska
- Mä lyön turpaan
- Mitäs sä tolla tarkoitat?
- Keksi itse lisää Sorkkiksen lakonisia heittoja!

 :) :)
 Moi! Onko kellään tietoa, kun toi 6430 JD antaa vikakoodia 641.12 ja se tarkoittaa turbon geometriaa muuttavan servomoottorin yhteysongelmaa. Eli onko kenelläkään ollut saman laatikon kanssa ongelmaa ja onko ainoa korjauskeino vaihtaa uusi servomoottoriboxi? Sinänsä vika ei ole kriittinen, eli mitään ei säry, mutta turbo ei vaan toimi kuten sen pitäisi. Vika on vaihtelevasti päällä, eli joskus saattaa mennä tunteja ilman vikakoodia ja toisinaan vika on aktiivinen koko ajan.
yllättävän asiallinen keskustelu. Mikähän siinä nyt korpesi ja ketä?  >:(
 Oliko siinä mahdollisesti liian harhaanjohtavaa informaatiota? Oikeesti harmittaa kun monikin etsimällä etsi, kovalla vaivalla, todisteita otsikon paikkaansapitävyydestä, mutta sitten koko ketju hävisi yht'äkkiä. No, jäi sitten sekin asia ja sen todistelu vähän hataralle pohjalle. Löytyykö keltään esim. välimuistista mitään argumentteja asiasta?  :)
  Valitaan nyt vielä ärsyttävin ja typerin nimimerkki, jonka jutut ovat perseestä, mutta luet ne kuitenkin. Aivan kuten kukaanhan ei lue 7  Päivää-lehteä, paitsi kun vaan kohdalle sattuu.

  Mun on pakko äänestää Vipuheikkia, kyllähän sen asian kanssa "painimiseen" meni niin monta hetkeä aikaa. Kyllä Heikki osasi tuotteensa tuoda tietoisuuteen, vaikka sitä ei kukaan muu ostanutkaan, kuin Sorkkis. Vastaan siis Zetrori! ;D
 Kuka on saanut idea tuupata Sorkkikselle ja mulle plussia? Meiltähän alkaa painottumaan noi karmat pian vasemmalle ja joku luulee että me olemme jotain kommunisteja. Äkkiä miiinuksia ja paljon, kiitos!  ;D ;D ;D ;D
 Kenellä on eniten karmassa miinuksia suhteessa plussiin?

 Itse aloitan Talojuhanilla nokittamisen: suhde on 10,98 eli noin monta kertaa enemmän miikkoja.

 ;D ;D

Kuka löytää paremman?
 Tämä tapahtunee tänään?  :)
Mä veikkaan että Skännä. Se on tehnyt todella hyvän kampanjan ja kirinyt hurjasti. Johara on  hyvän alun jälkeen ollut vähän taantumuksellinen. :) :P
 Aina lukee/kuulee tarinoita kuinka "uitettiin" halpoja koneita sieltä ja täältä. Itse olen poikkeillut Saksassa, Hollannissa, Virossa sekä Latviassa matkoilla ja samalla on tullut poikettua koneliikkeissä tarkastelemassa hintatasoja. Yhtään edes edullisen oloista konetta en ole vielä nähnyt. Täytyy muistaa että hinnoissa ei ole alvia, jota ei tarvitse maksaa, muttei saa myöskään vähentää. Silti jos vertaa verottomia/"verollisia" hintoja, niin koneet ovat olleet lähes Suomen hinnoissa. Jos on jotain kysellyt, niin myyjä on aina sanonut että hinta on sen ja sen...eikä muuta. Eli kysynkin missä niitä edullisia koneita ja traktoreja oikein myydään, vai saako joku tingittyä niistä pyynneistä huomattavasti pois. Sitten täytyy vielä laskea rahti + muut vaivat päälle, niin ihmeelliseltä tuntuu. Yhdessäkin liikkeessä oli Fendt 716 -04 (ei tms.) etukuormaajalla, tunteja 9800, ja hinta (veroton) oli 68000 euroa! Eli "verollista" rahaa 83000 euroa + rahti päälle. Sitten jos onkin jotain vikaa, niin mihis valitat? Missä kohtaa joku trokari esimerkiksi tekee tilin?
    Vai onko "uittamisen" kulta-aika mennyt? Etsinkö vääristä paikoista? Enkö osaa neuvotella hinnoista? Vai pitääkö ostaa Sievin miesten tapaan koko liike tyhjäksi kerralla? Kommentteja!  :)
 Älkää antako sille enää miinuksia, ei saa lyödä lyötyä.
Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 13