Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 909

Viestit - Veeti

Eikös ne peurat tuotu Amerikoista Vesilahdelle, jonkin kokare viljelijän kartanolle ja kokkare vaikuttajan toimesta?


Laukon kartano, keskustaisäntien hankehan tuo oli.
https://www.maaseuduntulevaisuus.fi/politiikka/artikkeli-1.303116

Erään tutkijan näkemys on, että kepun kannatus on n. 14 % seuraavissa EK-vaaleissa.
https://www.maaseuduntulevaisuus.fi/politiikka-ja-talous/tuki-vetää-tuotantoa-pohjoiseen-1.140120

---sensuuri toimii edelleenkin
Se on tätä sensuuria agronetissä,  Mersu jakselee oikein hyvin, kiitos kysymästä !
oisko kyseessä kuitenkin  ikääntymisestä johtuva toimintahäiriö, niin linkillä, linkittäjällä kuin mersullakin  ;) :D ;D 8)

mutta asiaan, mitä mieltä veeti on, olisiko tullut senttiäkään kriisitukea etelään ilman mtk.ta :-\ :-\ :-\ :-\

Ylläpidon provo
Ohje veetieemelille: maalaa linkki ja näpsäytä sitä "lisää linkki" painiketta. Toivottavasti eu tarvitse selittää mitä "maalaa" merkitsee ja "lisää linkki" painike löytyy

https://www.maaseuduntulevaisuus.fi/politiikka-ja-talous/tuki-vetää-tuotantoa-pohjoiseen-1.140120

Näin tein, lupputulos on täällä nähtävissä...ylläpidon provo
Vapaa sana / Sipilä
: 19.09.18 - klo:16:42
Olisiko syy kuitenkin pohjoisen maatalouden suosiminen etelän kustannuksella, viimeisetkin etelän keputalojuhanit jättävät kepun:

*******************
Puolueiden puheenjohtajat kommentoivat tentissä tämänhetkisiä kannatuslukemiaan.
Iltalehden teettämän houkuttelevuustutkimuksen mukaan pääministeripuolue keskusta on äänestäjille tällä hetkellä vasta viidenneksi houkuttelevin puolue. Myös Helsingin Sanomien tänään julkaiseman gallupin mukaan kannatus on vain 15,5 prosenttia.
– Kyllä tässä näkyy raskas hallitusvastuu. Täytyy katsoa nöyränä peiliin, Sipilä huokaisi.
Kysyttäessä Sipilä vastasi, että peilissä näkyvät "vastuu ja vastuunkannon jäljet".
Keskusta on hänen mukaansa joutunut pääministeripuolueena kantamaan hallituskumppani kokoomusta raskaampaa vastuuta tehdyistä päätöksistä.

– Kyllä se minä tällä naamallani poloisella olen selittämässä kaikkien asioita koko ajan.
Ainakin Agronetin sensuuri toimii.
Vapaa sana / Opintielle
: 18.09.18 - klo:17:42
Biobisnestä Pirkanmaalle
Hanke edistää Suomen biotalousstrategian mukaisia tavoitteita Pirkanmaan maakunnan alueella.  Hankkeen toimenpiteillä vähennetään päästöjä lisäämällä biopohjaisen ja uusiutuvan energian käyttöä Pirkanmaan energiataloudessa.  Hanke lisää sidosryhmien tietotasoa ja energiaklusterin yhteistyötä.  Lisäksi toimenpiteet edistävät alan yrittäjyyttä ja parantavat liiketoimintaedellytyksiä Pirkanmaalla.   
Hanketta toteuttaa Suomen metsäkeskuksen läntinen palvelualue ja se jatkuu 30.9.2019 saakka.  Hanke rahoitetaan Euroopan maaseudun maatalousrahastosta sekä yhteistyökumppaneiden ja -yritysten tuella.
Keskuspuhdistamo valitsi biokaasun
Tampereelle rakennettavan Keskuspuhdistamon lietteet tullaan käsittelemään mädättämällä puhdistamon yhteyteen rakennettavalla biokaasulaitoksella.  Biokaasulaitokseen päädyttiin useiden syiden perusteella, joista merkittävimmät ovat edulliset käyttökustannukset, energian omavaraisuus ja pienemmät hiilidioksidipäästöt.  Vaihtoehtona lietteenkäsittelyyn olivat kuivaus ja poltto tai käsittelyn ulkoistaminen.  Biokaasulaitos osoittautui kannattavuuslaskelmissa edullisimmaksi vaihtoehdoksi.  Laitoksen tuottama biometaani tullaan käyttämään puhdistamon lämmön- ja sähköntuotantoon.  Itse tuotettu energia takaa energiaomavaraisuuden, mikä turvaa puhdistamon toiminnan myös sähkökatkosten aikana.
Lue Timo Heinosen esitys "Keskuspuhdistamo ja biokaasulaitos" hankkeen nettisivulta: www.biobisnesta.fi 
Päästöoikeuksien hinta nousussa
EU:n sisäisen päästökauppajärjestelmän sekä Kioton pöytäkirjan mukaisen kansainvälisen päästökaupan tavoitteena on kasvihuonekaasupäästöjen seuraaminen ja hiilidioksidin päästövähennystavoitteiden saavuttaminen mahdollisimman kustannustehokkaasti.   
Lisää päästöoikeuksista
Hankkeen tapahtumat
Aurinkoenergia
Tervetuloa kuulemaan perusasioita uusiutuvan aurinkoenergian suunnittelusta. Illan luennoitsijana toimii yksi maan parhaista aurinkoenergia-asiantuntijoista Timo Jodat. Illan aikana käsitellään aurinkolämmön ja aurinkosähkön periaatteet.
Hämeenkyrö 3.10., Ilmoittautuminen ja lisätiedot  >>
Parkano 25.10., Ilmoittautuminen ja lisätiedot >>
Biokaasuopintomatka Saksaan
Matka on suunnattu biokaasuinvestoinneista kiinnostuneille maatilan omistajille ja yrittäjille. Neljän päivän aikana pääsee tutustumaan laajaan kattaukseen erilaisia biokaasulaitoksia, jotka sopivat myös Suomen mittakaavaan. Lisäksi matkalla on mahdollisuus keskustella omista biokaasusuunnitelmista niin alan asiantuntijoiden kuin muiden biokaasusta kiinnostuneiden kanssa. VARATTU TÄYTEEN - KYSY PERUUTUSPAIKKOJA
Biohiiltä ja aurinkoenergiaa 25.10.2018
Lähde mukaan tutustumaan biohiilen tuotantoon ja käyttökohteisiin Tampereella toimivassa Carbofex Oy:n biohiilitehtaassa.  Iltapäivällä vierailemme aurinkolämpö- ja aurinkosähkökohteella.
Ilmoittautuminen ja lisätiedot >>
Green economy - multiple use of forest - seminaari Ruotsissa 5.-8.11.2018
Syksyllä alkava kansainvälisen hanke edistää biotalous- ja luontopalvelualan yritysten toimintaa.  Puolivuosittain järjestettävissä seminaareissa tutustutaan eri maissa alan parhaisiin käytäntöihin ja rakennetaan kansainvälisiä kontakteja verkostoitumalla.  Kantavana  teemana on metsien monipuolinen käyttö.
Hanke on suunnattu biotalous- ja luontopalvelualan yrityksille, jotka aktiivisesti kehittävät toimintansa ja haluavat tarjota asiakkailleen mieleenpainuvia elämyksiä.
Ilmoittautuminen ja lisätiedot >>
Lisää tapahtumia hankkeen nettisivulla biobisnestä.fi
Aurinkoenergiailta Tampereella
MaatalousKonemessut
Omakotitalojen lämmitysjärjestelmät
Biolämmityspäivä Pirkanmaalla
Yhteystiedot:
Mikko Tilvis, mikko.tilvis@metsakeskus.fi p. 050 327 0950
Juha Hiitelä, juha.hiitela@metsakeskus.fi p. 045 676 7340
Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 909