Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 5

Aiheet - Cornholio

Vapaa sana / Suvereniteettirahasto tulossa
: 08.05.23 - klo:18:38
Tulevalle hallitukselle on tulossa uusi riidanaihe. EU puuhaa uutta suvereniteettirahastoa ja siihen kaivataan tietysti maksumiehiä.

Yhteisvelkaa ja tulonsiirtoja EU-mailta toisille uudelleen paketoituna.

Persut tulee vastustamaan EU-tulonsiirtoagendaa kaikin tavoin ja itseään Suomen eurooppalaisimmaksi ja EU-myönteisimmäksi puolueeksi tituleeraava kokoomus taas varmasti hyväksyy hankkeen, federalistinen puolue  kun on.

https://yle.fi/a/74-20030673
"Pure hampaat yhteen!" sanoi hammaslääkäri maanviljelijälle.
Vapaa sana / Pietikäismäiset puolueet
: 17.04.23 - klo:07:48
Kokoomuksen Sirpa Pietikäinen tuntee olonsa kokoomuksessa hyväksi, mutta Pietikäisen olisi luoteva olla myös muissakin puolueissa. Sirpa solahtaisi helposti myös tietenkin vihreisiin ja demareihin. Eli voidaan sanoa, että kokoomus, vihreät ja demarit ovat pietikäismäisiä puolueita.

Entä sitten epäpietikäismäiset puolueet? Sirpaa ei varmasti nähtäisi persujen, kristillisdemokraattien eikä varsinkaan kepun joukossa. Kepu varsinkin on Pietikäisen inhokki numero yksi eli kepu on Suomen epäpietikäismäisin puolue. Hieno meriitti puolueelle. 8)

https://www.verkkouutiset.fi/a/kokoomus-ei-ole-keskusta/#5efcf72f
Trump kertoi, kuinka hänen oikeudenkäyntikuulemisensa sai viranomaiset puhkeamaan itkuun.

– Henkilöstö oli uskomaton. Kun saavuin oikeustalolle, joka on tavallaan myös vankila, he kirjasivat minut saapuneeksi ja he itkivät, Trump muisteli.

– Ihmiset, jotka työskentelevät siellä.... Jotka työskentelevät ammattimaisesti ja joilla ei ole ongelmaa ottaa talteen murhaajia ja jotka näkevät kaikenlaisia ihmisiä. Se on hyvin rankka, rankka paikka, mutta he itkivät. He todella itkivät. He sanoivat minulle olevansa pahoillaan. He sanoivat: 2024, sir, 2024 (vaalivuosi), ja kyyneleitä valui heidän silmistään.


Eräille maailman johtajistakin Trumpilta irtosi kehuja:

Ulkopolitiikkaa kommentoidessaan Trump kuvaili Venäjän presidenttiä Vladimir Putinia ”erittäin fiksuksi”, Saudi-Arabian johtajia ”mainioiksi ihmisiksi” ja Kiinan presidenttiä Xi Jinpingiä ”nerokkaaksi mieheksi”. Hän myös kehaisi tulevansa Pohjois-Korean diktaattorin Kim Jong-unin kanssa edelleen hyvin toimeen.

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000009516790.html
Nyt kun vihreät päättävät uudesta puheenjohtajastaan, niin selviää se, että onko vihreät rasistinen puolue. Puheenjohtajaehdokkuuttaan harkitsee nimittäin myös Fatim Diarra.

Mikäli Fatim Diarra pyrkii vihreiden puheenjohtajaksi ja jää valitsematta, niin silloin kaikki näkevät, että vihreät on rasistinen puolue eli vihreät eivät halua puheenjohtajaa, joka ei ole valkoihoinen. Vihreiden pitää siis valita Fatima puheenjohtajakseen, mikäli he aikovat jatkossakin leimata muita tahoja rasisteiksi.

Kun täällä Agronetissä kovin kiitellään kokoomuksen viljelijäehdokkaita äänestäneitä, niin olisi kiva tietää, että kuinka moni niistä kokoomuksen viljelijäehdokkaista meni läpi.
Nato on ottanut tavoitteekseen vähentää hiilipäästöjään 45 prosenttia vuoteen 2030 ja olemaan hiilineutraali vuonna 2050.

Lukemat tuntuvat kokoomuksesta varmasti raivostuttavan hitaalta etenemiseltä, joten Nato saanee varautua kokoomuksen voimakkaaseen painostukseen, jotta Nato olisi hiilineutraali jo vuonna 2035.

Tuo agenda on epäilemättä Orpon tulevan ilmastohätätilahallituksen kärkihankkeita.

https://www.reuters.com/world/europe/nato-cut-emissions-by-45-by-2030-be-carbon-neutral-by-2050-stoltenberg-2022-06-28/
Simon Ekpa on väkevä ehdokas kokoomuksen uudeksi oikeusministeriksi, mikäli kokoomus pääsee hallitukseen.

https://ekpa.fi/#su

Vapaa sana / Toivottavasti persut voittaa
: 01.04.23 - klo:11:08
Toivottavasti persut voittavat, niin tulee näkyviin kaikessa raadollisuudessaan se, että kuinka syvää kokoomuksen vihervasemmistorakkaus on.

https://www.youtube.com/watch?v=XpqqjU7u5Yc
Vapaa sana / Kokoomuksen Simon
: 27.03.23 - klo:19:42
Mutta missä ihmeessä kokoomuksen Simon Ekpa oikein on??

Enää iso poika ei antaisi porkkanaa takaisin.

Sivuja: [1] 2 3 ... 5