Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1]

Aiheet - TPS

Ei maintaakaan jotta ties minne lähetettävistä kehitysapu ym. heimopäälliköiden hyysäämisrahoista oltaisiin leikkaamassa euroakaan? Kotimaassa kyllä raippa viuhuu senkin edestä.

Kokoomuksen varjobudjetti https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/a6f1e081-782d-44f6-9c5d-6be74fce9744

Ilmeisesti Orpo on luokitellut Persut jälleen hylkypuolueeksi ja vihreät tytöt saavat jatkaa ministereinä, eihän kokoomus lähde hallitukseen joka tinkii ilmastotoimistakaan.

Koti, uskonto, isänmaa - kaikki unohdettu. :(
Ainakin puheiden ja valituksen määrällä nimimerkki Eemeli näyttää olevan Suomen suurin viljakasvien viljelyä harjoittava henkilö.

Kysynkin siis mikä on ensi kesän viljelypinta-ala ja -suunnitelma? Ihan sadan hehtaarin tarkkuus rittää, kiitos.

(Jos kyseessä on munaton tai muuten saamaton kateellinen sivustahuutelija, ei kannata vastata koska vastaus on silloin painoarvoltaan täysin mitätön.)
Kun täällä kysellään mitä alkuperää olevia yleisiä hiilivetyseoksia kussakin maakunnassa asuva suomalainen käyttää  ja luokitellaan ihmiset sen mukaan jyviin ja akanoihin...... niin kysynpä näin asiakkaan ominaisuudessa, mistä alkuperämaasta kotoisin olevia polttoaineita sekä muita öljyjalosteita eräällä yhdestä Suomen kuuluisimmista pienkonekorjaamoista on käytössään?

Kysymys siis kuuluu: "Voinko luottaa kyseiseen yrittäjään vai onko hän Putinin puudeli?"

Kysymys on oikeutettu sillä näin yksinkertaisen jyrkästihän ihmisiä viime päivinä on luokiteltu, eikös vain? :P
Vapaa sana / Eemelille tuli noutaja
: 26.11.21 - klo:06:39
Herra Eemelin kannattaa haukkua toisia niin kauan kuin vielä kykenee. Tämäkin kanava täyteen kaikkea valitusta ennen kuin on myöhäistä. Hopi hopi!

Etelä-Afikasta täysin uusi koronamutaatio, rokotteet eivät suojaa https://yle.fi/uutiset/3-12204926
Vapaa sana / Sorkkiksen kirjoitustaito
: 04.11.21 - klo:21:05
Ei loppujen lopuksi niin huono olekaan?

Suomessa on pian kouluja, joissa ei puhuta suomea https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/b140fa0a-6f07-43e6-989b-c4cbae43b1ee

Harmi kuitenkin nähdä näin pienen vähemmistökielen kuin suomi, rappio. Jopa julkinen valta syyllistyy jatkuvasti tähän.
Vapaa sana / Intian maanviljelyreformi
: 06.02.21 - klo:16:09
Tuolla tapellaan kunnolla. Mitä sanoo Sorkkis? Entä Eemeli? Intiassa olisi hyville agitaattoreille töitä.

Intiassa kymmenettuhannet maanviljelijät tukkineet teitä viikkoja kestäneissä protesteissa https://yle.fi/uutiset/3-11776949
Vapaa sana / "Ei tartte auttaa"
: 14.08.19 - klo:00:37
Maahanmuuttoa amerikkalaisittain. Ei nuorukaisten valituksia asunnoista tai ruoista kuten meillä. Ei vuosittaista velkamiljarditaakkaa valtiolle.

"Uusilla määräyksillä pyritään siihen, että maahantulijoista ei tule valtiolle taakkaa. Huolimatta siitä, että he ovat veronmaksajia.

Haluamme maahan tulevien olevan omavaraisia. Se on amerikkalaisen unelman ydin. Se on syvällä historiassamme ja varsinkin syvällä laillisen maahanmuuton historiassamme."

 https://yle.fi/uutiset/3-10919480


Mikä on Antti Rinteen suomalaisen unelman ydin?

- Tämäkö? Vai vielä "parempaako"? https://www.kaleva.fi/uutiset/oulu/mielenosoittajat-ruoka-ja-majoitus-eivat-kelpaa/708374/
Sivuja: [1]