Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1]

Aiheet - Simo Saikkonen

Vapaa sana / minut on petetty
: 24.09.23 - klo:20:06
Sebastian lupas et bensa halpenee 30 senttiä.
Mauri kans näin lupas.
Vapaa sana / Olipas taas juhlat!!!
: 03.07.23 - klo:18:45
Nimittäin prite juhlat. Sebastian ei kerenny, kun oli noita politiikka hommia.
Vapaa sana / Memmi
: 25.02.23 - klo:14:31
Hei! Simo on nyt Memmi. Simo kun oli väärässä persoonassa. Nyt Memminä on hyvä.
Pääsee uimahallin saunaankin sinne missä kuuluu olla. Simmons kun oli niin vaikeeta miesten saunas, kun rupes jöpöttämään. Nyt ei jöpötä naisten saunas.

Hyvää päivänjatkoa. Memmi.
Vapaa sana / Tärkeintä on rakkaus!
: 08.01.23 - klo:21:14
Vapaa sana / Lawrovin paita.
: 14.11.22 - klo:20:58
Lawrov vetäisi paitan päällensä Balilla. Hieno paita. Simokin haluaa tommosen. Kyllähän Simo tietää miksi Lawrov tykkäsi Pekkaa kätellä ja halasivatkin metian näkemättä. Hieno mies tuo Lawrov.
Vapaa sana / Abinarocco
: 17.08.22 - klo:14:28
Simolla on abinarocco. Sain sen naapurin koiralta. Simolla ei ole nyt muita läheisiä kontakteja, kun Simolla on se post raumaattinen stressi reaktio. Oon käyny Raumalla terapiassa. Eikö niille naisille tule kyllymä kun siellä kanaalissa seisovat koko ajan.
Se koira on muuten narttu. Onkohan naapurin isännällä abinarocco?
Vapaa sana / Hei taas.
: 28.02.22 - klo:19:17
 Maailma on murroksessa. Eipä olis uskonut viikko sitten.
Simo on tehny päätöksen. Simo lähtee Ukrainaan. Mulla on yksi Ukrainalainen tuttu. Vaihdettiin passeja. Nyt Simo pääsee Kiovaan tositoimiin. Simo on nyt mies, eikä marjanpoimija. Huomenna olis lähtö. Mennään Puolan rajalle erään tyypin kanssa. Hää hakee pakolaisia Suomeen. Voi olla että Simo ei enää kirjoittele tänne. Simosta tulee marttyyri. Marttyyrit pääsee taivaaseen.
Vapaa sana / Moikka moi!
: 22.02.22 - klo:17:10
Pari vuotta vierähtänyt. Simo on eheytynyt. Olin niisä eheytys hoijoisa.
Hieman rankkaa se on koettaa päästä irti persoonastaan ja identiteetistään.
Mutta nyt ollaan jo voiton puolella. Laitoin Sebastianille viestiä, että rupia
eheytymään ja jättäisi sen nokikolarin.
   Nyt rupeaa jo nuo tytöt näyttämään erilailla mukavilta. En oo vielä uskaltanu kokeilla miltä vieressä tuntuisi naisen iho.
   Ilman uskoon tukia tämä eheytyminen ei olisi onnistunut. Päiviltä sain hyvät ohjeet kuinka eheytyä.

  Näillä mennään. Hyvää kevättä. Simo
Vapaa sana / Heippa taas
: 21.10.16 - klo:12:36
  Tässä on vuosi kohta vierähtänyt lomitus hommissa. Sitä leskiemäntää myös on tullut käytyä "lomittamassa". Sitten jouduin eräälle tilalle jossa oli ukrainalainen kaveri traktorikuskina. Viikon sitä kattelin jotta onpas hyvännäköinen kundi. No selvis se sitten miksi. Samaa aatesuuntaa kun ollaan. Eikä aikaakaan kun oltiin jo hommisa,,,,,,, silleen. Kylläpäs se tuntui hyvälle sen leskiemännän jälkeen saada tiukkaa peräreikää.
  No muutama kuukausi meni näin. No sit sairastuin omituiseen tautiin, kuumetta ja silleen. Ottivat tuolla terkkarissa 15 purkkia verta. Tulos myyräkuume. No se parani siitä. Sit parin viikon päästä tuli soitto terkkarista ja aika lekuriin. Lekuri kertoi jotta oon hiv positiivinen.
  No se ukrainan jätkä sen tartutti, idän tuliainen. Pillereitä lopun ikää. Olis kyllä pitänyt vain sen lesken sängys pysyä.

 Terv: Simo
Vapaa sana / Eheytyminen
: 07.10.15 - klo:21:12
 Hei taas.  Viimeksi kun kirjoittelin, niin olis renkinä maatilalla. Isäntä hermostui, kun läksin sinne sateenkaari hommeleihin hesaan. Oli varmaan mustis. Antoi loparit.
 No menin työkkäriin ja seuraava homma oli lomittaja. Lomittelin monenlaisilla tiloilla. Ihan ok homma. Sitten jouduin tilalle jota piti leskiemäntä. Ekaksi hän kävi jossain kyläilemassa, mutta lopun aika oli kotosalla.
 Yhtenä iltana ehdotteli jotta mitä ajelet pitkää matkaa kotio. Voit olla yötä, kun on noita makuupaikkoja. No niin siinä kävi, jotta jäin yöksi. Emänta laittoi hyvät pöperöt pöytään. Siinä sitä syötiin ja jutusteltiin. Mukava emäntä ja hyvännäköinenkin vielä. Laittoi sitten makuupaikan yhteen kammariin. Ei muuta kun nukkumaan. Ja unihan tuli.
   Aamulla heräsi koputukseen. Emäntä tuli ovesta ja kysyi, vieläkö nukut. No enhän minä tuommoisen ruminan jälkeen nukkunut ja sanoi että oon tässä ollut jo jonkin aikaa hereillä.
  Emäntä tunki itsensä viereeni. Rupesi hyväilemään ja sanoi jotain että on ollu niin pitkään ilman. No sitten löysi jo kalunkin. Eihän se tommosta pitkään lerppuna kestänyt. Ei muuta kuin housut pois ja hommiin. Täyttyy kyllä sanua, että oli liukkaat paikat. Ihan toista kuin peräreikä vaikka olis rasvannut kuinka hyvin. Lopun arvaattekin.
  Meikäläisestä tais sitten tulla hetero. Tällä menolla vielä isäntakin.

  Terveisin: Simo
 


Sivuja: [1]